Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoMis

sprosne słówka.jakie i kto lubi

Polecane posty

Gość PoMis

Kobiety czy krecą was sprośne słówka ktoś wam mówił i jak reagowaliście

Gość PoMis
chciałbym zaserwować żonie wykazuje zainteresowanie ale nie wiem jak zacząć od razu z grubej rury. może się wystraszyć

Gość I am not looking
Ja mowie do mojego meza , ze np. dzisiaj wyj***lam zone z domu I jestem s/u/k/a I gzimy sie cala noc , bo nie mam wtedy pohamowania, sprobuj , moze zadziala cos takiego???

Gość PoMis
Dobre.Dzieki postaram się wypróbować. może coś jeszcze? Może co on ci mówi

Gość I am not looking
Wyobraznia nie ma granic!!! Zacznijmy od tego , ze przez caly dzien piszemy do siebie sprosne smsy , typu " zwal kochanie wszystko z biurka , myje cipke , wskakuje w mini I jestem u ciebie za 20 minut " .

Gość gość
fuc** mee baby...:D

Gość I am not looking
You are moving so fast - Leonard Cohen - I jestem " sprzedana"

Gość gość
ja lubię jak po np. dostaję smsa, że czuje mój zapach na swoich palcach - to co prawda po seksie, ale jako delikatny wstęp do spróśności przy następnym razie. lubię też, jak pyta w trakcie, czy mi dobrze (z satysfakcją w głosie) albo "tak lubisz" (też z satysfakcją). nie wiem, czy o takie sprośności ci chodzi (może to za mało sprośne), ale to pierwsze m przyszlo do glowy.

Gość gość
może powiedz, co byś chciał powiedzieć, a my ci doradzimy, czy to wystraszy żonę.

Gość PoMis
I am not looking jesteś moim natchnieniem. Powinno się udać jak tylko wrócę do Polski to spróbuje. A tak w ogóle to chyba przezucę się na sms-y zamiast dzwonić będzie można zacząć to podkrecać Wielki całus dla ciebie.

Gość PoMis
po prostu nie wiedziałem jak zacząc. brakuje mi czasami trochę tej finezji. pomysłu. teraz możecie posuwać pomysły na sprosnosci przypuszczam ze nie tylko mi się przydadzą.

Gość I am not looking
Sprobuj prze fb , szybciej I lepiej. Wieczorem , kiedy cisza dookola a wyobraznia idzie tylko w jednym kierunku , zdzialasz najwiecej. W miare rozwoju " sytuacji popros ja o zdjecie( najlepiej golej c/I/p/k/I ) , potem przeslij jej swoje . Inna intryga - nazwijcie jakimis imionami swoje "interesy" ... u nas to piotrus I kasia ... Jestesmy w towarzystwie , smetnaatmosfera , mowie do meza , ze kasia dzwonila I o piotrka pytala , biedak , az sie piwkiem oblal , a inni pytali kto to jest ....

Gość I am not looking
U mnie wprawdzie inna strefa czasowa , ale tez pozno .....

Gość gość
Upojnej nocy .............

Gość PoMis
I am not looking Jak masz na imię. Nadam je ci****e Mojej Ukochanej( oczywiście jeśli pozwolisz) na cześć osoby kura mnie natchnęła

Gość I am not looking
Ala , alakafeterianka .......

Gość PoMis
Super dzięki. Ala zawsze miałem słabość do imion na A Aniu słyszałem jak ....... mówił ze Teskni za Alą Super.

Gość tererere
Ala, ja mogę się pieprzyc z Tobą ;)

Gość gość
rąbać się idziemy

Gość gość
a ja zacznę słać sprośne smsy i będę bezlitosna jak ten On,nie da mi spokojnie spać albo dojdzie do jakiegoś sado-maso!😡

Gość gość
Jak mąż pracował w delegacji to często wysyłaliśmy sobie pikantne smsy i nie tylko bo i zdjęcia sobie wysyłaliśmy :) Teraz nie wysyłamy bo dziecko ma często w rękach mój telefon i gra w gierki na nim, co prawda czytać jeszcze nie umie, ale zdarzało się, że wysłała do kogoś smsa więc wolę nie ryzykować :D Poza tym mąż codziennie jest w domu, a zberezieństwa lubimy mówić sobie w łóżku :D

Gość pearlllllll
Ja lubiłabym jakby powiedział że jestem jego suczką, że lubi mnie tak pieprzyć, że jestem tylko jego... Ale jak powiedzieć mężowi że chcę żeby tak mówił? Szczególnie z tą suczką mnie podnieca. Ale ostrzegam że nie koniecznie spodoba sie to akurat twojej żonie. To zależy co lubi i jak lubi sie kochać. Czy ostro czy romantycznie.

Gość gość
Też lubię jak mąż nazywa mnie swoją suczką i k***wką i chyba nawet sama mu kiedyś powiedziałam podczas seksu, że chcę żeby tak do mnie mówił, a on na to jak na lato :D

@pearllllll a ja mam niestety odwrotnie, chciałbym tak mówić do swojej dziewczyny, ale jej to nie kręci ani trochę, a ja ogólnie lubie sobie sprośne pogadać w trakcie seksu :)

Gość I am not looking
Jak widac przeciwienstwa sie przyciagaja