Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślałybyście o byłym..

Polecane posty

Gość gość

gdyby miał być dla was tym "jedynym" ale zepsuł coś i teraz jesteście z innym ale nie kochacie go. mówicie nie byłemu z bólem i idziecie dalej nie ogladajac sie za siebie? nie myslicie czy naprawde mógł zmienić wszystko? czy myślicie jeszcze o nim i by was korciło?

Gość gość
Jasne, że myślę o byłym. Byliśmy 2 lata razem, ale oboje gówniarze, chociaż w łóżku był najlepszy jakiego do tej pory miałam, miał NIESAMOWITEGO "przyjaciela" . A oprócz tego był trochę zaborczy i często się kłociliśmy ale to bardzo dobry facet. Teraz jest z taka kretynka.. Czasami, coraz rzadziej (teraz to 2 czy 3 razy w roku) piszemy ze soba co slychać itp. Pozostajemy w przyjacielskiej relacji. Czasami myśle że gdybym miała okazje choc raz jeszcze go mieć to bez wahania bym chciała..

Gość gość
ja mam taki problem ,że przez problemy w wlasnym życiu po 2 latach zwiazku zaczołem olewać swoją ukochana. praktycznie zerwałem kontakt. teraz ma innego ale go nie kocha i mówi , że mogłem być tym jedynym ale to zmarnowałem i nikogo nie pokocha juz tak jak mnie. walczyłem jeszcze o szanse ,ale widać odmówiła. spróbuje się z tym pogodzić ale dreczy mnie tylko myśl czy nie bedzie tego żałowała i nie bedzie do tego wracała..czy coś ja nagle raz nie szarpnie by wrócić. musze wiedzieć by odejść w spokoju .

Gość gość
no muszę :O,o nim myśleć,obudził mnie o 6.15