Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

moj facet jest od 4 miesecy za granica w pracy, wraca za 3 tyg...przez caly czas dawalismy rade, byly czeste rozmowy, czulosci zapewnianie o milosci..nawet bylam w odwiedzinach, poznalam wspolpracownikow itp. udalo nam sie przetrwac to co wielu parom sie nie udaje...czy jednak na pewno? ostatnio dzieje sie znim cos zlego..pisze bardzo rzadko a jesli w ogole to nie ma tam czulosci tylko dzien dobry i dobranoc...zamiast kminic zapytalam wprost co sie dzieje, w odpowiedzi uslyszalam, ze wydal tyle kasy na te telefony, ze teraz musi oszczedzac, ze jest juz sfrustrowany i chce wracac do domu i ma dosc juz tych ludzi i zebym go nie denerwowala p*****lami..ze przeciez niedlugo wraca wiec o co mi chodzi? Czy faktycznie przesadzam ? Intuicja mi podpowiada,ze dzieje sie cos dziwnego, faktycznie zmeczenie moze sie tak objawac..i faktycznie moze chodzic tylko o przekroczony limit na telefonie ? poradzcie,

Gość gość
Miałam podobnie i okazało si e ze tam była kochanka i nią musiał się zajmować i kolegami a nie mną, bo mnie to tak oszukiwał i teraz jest rozwód w toku :/