Gość pusia7914 Napisano Sierpień 21, 2014 witam dziewczyny :) zaczynam walke o lepsza JA czy ktos sie dolaczy? od dzis 4 dni diety aby cialo dostalo szoku ,od poniedialku wracaja cwiczenia i zmiana nawykow zywnosciowych ,nie dieta czy jakies tam poprostu zmiana na stale ,wiadomo jedzonko od 1500-1700kal i mysle ze waga bedzie leciala powoli malymi krokami ale i organizm bedzie zdrowszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2014 tylko 4 dni? to jaka to dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pusia7914 0 Napisano Sierpień 21, 2014 dzis na sniadanie kawka bez kofeiny i grejfrut czerwony,obiad udko z kurczaka i 3 pomidory ,kolacja pol puszki groszku ,pol grejfruta i dwa jajka :) nie za duzo ale jak pisalam ,organizm musi doznac szoku na poczatku aby zaczol pracowac ,wiec 4 dni malo kalori a od poniedzialku startuje juz zzzzzz zdrowym i racjonalnym odzywianiem :) udko sie gotuje a ja zmykam sie ubierac bo za godzinke musze byc w pracy ;) wieczorem wpaadne zdac relacje z dnia ,milego dnia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2014 i przez 4 dni to samo ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pusia7914 0 Napisano Sierpień 21, 2014 witam goscia:) tzw grejfrutowa , laaata temu bylam na tej diecie tzn dokladnie 12 lat temu ,myslalam ze zgubilam ja ,a jednak znalazlam w mojej ksiazce kucharskiej :) chudnie sie na niej roznie 2-4 kilo ale wiaadomo to woda zejdzie z nas najpierw i dlatego pozniej trzeba juz zawalczyc o lepsze i zdrowe jedzenie :) to tylko 4 dni szoku dla ciala i tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pusia7914 0 Napisano Sierpień 21, 2014 prawie ,,sniadanie zawssze to samo :) jutro na obiad udko gotowane 200gr kalafiora ,udko bez skory ,a kolacja duze jablko i pol puszki groszku :) dobra zmykam bo sie nie wyrobie do pracy ;) milego dnia pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2014 wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pusia7914 Napisano Sierpień 21, 2014 ze szaleć :) wiem ze mu sie uda bo robię to dla siebie i mojego zdrowia a to najważniejsze :) brakuje mi już ćwiczeń , od 3 dni nie ćwiczę i cieżko ale chce odpocząć fizycznie a przy tej diecie jednak mało kalorii sie je i pewnie padlabym , dobra to tyle na dZis oczka sie kleją a jutro znowu 10godz w pracy spędzę :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pusia7914 0 Napisano Sierpień 22, 2014 witam oo widze ze polowa mojego postu jednak poszla ,probowalam wyslas post z tel jak juz lezalam w lozku i ciagle mi sie cos zawieszalo ,a teraz wchodze na strone i widze ze cos jednak poszlo haha no pieknie ten post wyglada :) sorry za to:0 tak wiec wczoraj dalam rade i nie zgrzeszylam ,trzymam sie planu:) bylo ciezko dlatego juz po pracy wypilam tylko herbatke na dobry sen i poszlam spac ,jednak przy takiej malej ilosci kal padam po calym dniu pracy :) dzis czeka mnie to samo 10godz pracy:) oczywiscie grejfrut na sniadanko zaliczony ,bardzo mi smakuje jest slodki ,wiec git ,czerwone maja to do siebie ze praktycznie zawsze sa slodkie:) obiad udko bez skory i sok pomidorowy ,a na kolacje dzis mam kalafior i jablko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pusia7914 0 Napisano Sierpień 22, 2014 wczesniej pisalam ze groszek z jablkiem na kolacje ale mozna zamiast groszku kalafior ,czyli to albo to;) do obiadu mozna jeszcze salate ale ja niemam wiec bedzie bez :) dobra zmykam ,bo zaczynam prace za 40 min a trzeba tam jescze dojsc:) od poniedzialku zaczynam cwiczyc ,no chyba ze nie wytrzymie i zaczne w niedziele bo mam wolne wiec powinnam dac rade;) cwicze od dawna ale teraz chcialam odpoczac aby nie zajechac sie przy tak malo spozywanych kaloriach :) ok zmykam papa milego dnia ;0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rodzyn 0 Napisano Sierpień 22, 2014 Pusia na prawdę potrzebna jest ta 4 dniowa katusza ? Nie lepiej od razu jeść regularnie i ok 1500 kcal ? pić dużźo wody i ćwiczyć, najlepiej biegać ... ja tak schudłam 10 kg w 5 miesięcy ale odpuściłam, byłam za słaba, ale wracam i tym razem się nie poddam :) pozdrawiam i życzę super efektów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pusia7914 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Hej Rodzyn masz racje , jutro mam wolne wiec zaczynam moja walkę na nowo 1500 kal , dziś znowu czeka mnie 10 godz pracy i już wymiekam :( Robiłam tak jak piszesz jakiś czas i tez schudłam ale zaczęłam odpuszczać i to był Moj błąd ale teraz już wiem co robiłam złe i do tego nie wrócę:) uciekam sie malować , życzę miłego dnia pozd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMycha Napisano Sierpień 23, 2014 U mnie takie radykalne zmiany diety i nawyków żywieniowych nastąpiły odkąd zaczęłam zamawiać sobie Pyszną Dietę. Wcześniej sama nie mogłam się zmotywować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach