Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusia7914

walka o lepsza JA

Polecane posty

Gość pusia7914

witam dziewczyny :) zaczynam walke o lepsza JA czy ktos sie dolaczy? od dzis 4 dni diety aby cialo dostalo szoku ,od poniedialku wracaja cwiczenia i zmiana nawykow zywnosciowych ,nie dieta czy jakies tam poprostu zmiana na stale ,wiadomo jedzonko od 1500-1700kal i mysle ze waga bedzie leciala powoli malymi krokami ale i organizm bedzie zdrowszy :)

Gość gość
tylko 4 dni? to jaka to dieta?

dzis na sniadanie kawka bez kofeiny i grejfrut czerwony,obiad udko z kurczaka i 3 pomidory ,kolacja pol puszki groszku ,pol grejfruta i dwa jajka :) nie za duzo ale jak pisalam ,organizm musi doznac szoku na poczatku aby zaczol pracowac ,wiec 4 dni malo kalori a od poniedzialku startuje juz zzzzzz zdrowym i racjonalnym odzywianiem :) udko sie gotuje a ja zmykam sie ubierac bo za godzinke musze byc w pracy ;) wieczorem wpaadne zdac relacje z dnia ,milego dnia ;)

Gość gość
i przez 4 dni to samo ????

witam goscia:) tzw grejfrutowa , laaata temu bylam na tej diecie tzn dokladnie 12 lat temu ,myslalam ze zgubilam ja ,a jednak znalazlam w mojej ksiazce kucharskiej :) chudnie sie na niej roznie 2-4 kilo ale wiaadomo to woda zejdzie z nas najpierw i dlatego pozniej trzeba juz zawalczyc o lepsze i zdrowe jedzenie :) to tylko 4 dni szoku dla ciala i tyle :)

prawie ,,sniadanie zawssze to samo :) jutro na obiad udko gotowane 200gr kalafiora ,udko bez skory ,a kolacja duze jablko i pol puszki groszku :) dobra zmykam bo sie nie wyrobie do pracy ;) milego dnia pa

Gość gość
wzajemnie

Gość Pusia7914
ze szaleć :) wiem ze mu sie uda bo robię to dla siebie i mojego zdrowia a to najważniejsze :) brakuje mi już ćwiczeń , od 3 dni nie ćwiczę i cieżko ale chce odpocząć fizycznie a przy tej diecie jednak mało kalorii sie je i pewnie padlabym , dobra to tyle na dZis oczka sie kleją a jutro znowu 10godz w pracy spędzę :) dobranoc

witam oo widze ze polowa mojego postu jednak poszla ,probowalam wyslas post z tel jak juz lezalam w lozku i ciagle mi sie cos zawieszalo ,a teraz wchodze na strone i widze ze cos jednak poszlo haha no pieknie ten post wyglada :) sorry za to:0 tak wiec wczoraj dalam rade i nie zgrzeszylam ,trzymam sie planu:) bylo ciezko dlatego juz po pracy wypilam tylko herbatke na dobry sen i poszlam spac ,jednak przy takiej malej ilosci kal padam po calym dniu pracy :) dzis czeka mnie to samo 10godz pracy:) oczywiscie grejfrut na sniadanko zaliczony ,bardzo mi smakuje jest slodki ,wiec git ,czerwone maja to do siebie ze praktycznie zawsze sa slodkie:) obiad udko bez skory i sok pomidorowy ,a na kolacje dzis mam kalafior i jablko :)

wczesniej pisalam ze groszek z jablkiem na kolacje ale mozna zamiast groszku kalafior ,czyli to albo to;) do obiadu mozna jeszcze salate ale ja niemam wiec bedzie bez :) dobra zmykam ,bo zaczynam prace za 40 min a trzeba tam jescze dojsc:) od poniedzialku zaczynam cwiczyc ,no chyba ze nie wytrzymie i zaczne w niedziele bo mam wolne wiec powinnam dac rade;) cwicze od dawna ale teraz chcialam odpoczac aby nie zajechac sie przy tak malo spozywanych kaloriach :) ok zmykam papa milego dnia ;0

Pusia na prawdę potrzebna jest ta 4 dniowa katusza ? Nie lepiej od razu jeść regularnie i ok 1500 kcal ? pić dużźo wody i ćwiczyć, najlepiej biegać ... ja tak schudłam 10 kg w 5 miesięcy ale odpuściłam, byłam za słaba, ale wracam i tym razem się nie poddam :) pozdrawiam i życzę super efektów :)

Hej Rodzyn masz racje , jutro mam wolne wiec zaczynam moja walkę na nowo 1500 kal , dziś znowu czeka mnie 10 godz pracy i już wymiekam :( Robiłam tak jak piszesz jakiś czas i tez schudłam ale zaczęłam odpuszczać i to był Moj błąd ale teraz już wiem co robiłam złe i do tego nie wrócę:) uciekam sie malować , życzę miłego dnia pozd

Gość gośćMycha
U mnie takie radykalne zmiany diety i nawyków żywieniowych nastąpiły odkąd zaczęłam zamawiać sobie Pyszną Dietę. Wcześniej sama nie mogłam się zmotywować...