Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PYZAKLUSKA

Głodówka

Polecane posty

Hej, postanowiłam zacząć głodówkę. Dzisiaj jest mój pierwszy dzień na wodzie i ćwiczeniach. Wiem że jeżeli źle wyjdę z głodówki może to grozić efektem jojo. :/ Ale mam plan i wierzę że mi się uda schudnąć te parę kilo. Zapraszam do głodowania w raz ze mną. Dla mnie głodówka to nie tylko sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów, ale i również oczyszczenie organizmu ze zbędnych nieczystości zalegających w nim przez wiele lat, dodam też że na żadnej głodówce, którą przeprowadzałam nie robiłam lewatywy i na tej też nie będę jej robiła. Jeżeli jesteś ze mną przyłącz się do głodowania :) Razem zawsze raźniej! :D

Gość Kseniay
Hej PYZA ja chętnie się do ciebie przyłączę razem damy radę, nie?! :D Dzisiaj zaczęłam! Jestem pełna energii! :D

Hej domi smutno tak pisać samemu nie? :-) Zapraszam na moje obecne konto LubięWodę, jeśli chodzi o pozostałe czyli: ZDROWO, pyza, Ninszkownik nie będę już na nie wchodzic, chciałabym je usunąć ale nwm jak wie ktoś jak? zapraszam cię na topik w którym się odchudzamy ( mój topik.)