Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki ja mam pogląd polityczny i kim jestem ?

Polecane posty

Gość gość
w RN najbardziej mi się podoba 11 listopada :) ale co z tego jak w wyborach nie dochodzi do 5%:-O KNP jest w gruncie rzeczy taka sama z tym że kompletnie wolnorynkowa a dzięki prawdziwemu rynkowi te wszystkie "talenty byznesowe" zaczną mieć wreszcie konkurencje :) I TEGO SIE BOJĄ NAJBARDZIEJ no bo jak się odziedziczylo kase po resortowych mamusiach i tatusiach to co się wie o prawdziwym biznesie? Goowno:-O

Gość aliksandra
skoro chwalicie wolny rynek to dlaczego zakłady sprzedane przez skarb państwa, sprywatyzowane są nędznymi pracodawcami ? a zakłady nie sprzedane , które sa typowo polskie to pracować tam to zaszczyt i jest to praca tylko dla wybranych po znajomości ciekawe ?

Gość gość
Mikke to wytłumaczył - jak proponowal na początku lat 90-tych żeby prywatyzować na licytacji to cala Wiejska (nomen omen) go wysmiewala, MUSIAL BYĆ tzw przetarg;) Naczym polega różnica? Ano wyjasnil to na przykładzie Ukrainy - przy przetargu na jedną firme państwową cena max wyniosła 900 mln ale Tymoszenko nie podobał się zwycięzca :-D i dała to samo przedsiębiorstwo na licytację. Przedsiębiorstwo zostało sprywatyzowane za 6 miliardów:-D Taki wypadek przy pracy:-D u nas się taki wypadek nie zdażył;)

Gość nacjonalista1995
Wiejska to adekwatna nazwa do tego,co się tam wyprawia :) :).POPISSLDPSLRP to jest jedno i to samo g**no!

Gość gość
to oczywiste :)

PO przez mase lat stworzyło zwarty establishment , politycy+ przedsiębiorcy+ telewizja+ szychy w urzędach czy jest sposób żeby przerwać im ten układ ? wątpię że zrobi to PiS z tymi swoimi "kościółkowymi" ludźmi PSL liże du/pe każdemu i kase kroją SLD co trochę zmienia lidera bo sami nie wiedzą co mają wygłaszać żeby lud za nimi poszedł RP do cyrku z tym wizerunkiem marihuany

Gość nacjonalista1995
Tak to wygląda niestety!

Gość gość
Prawda to wszystko :)

Gość nacjonalista1995
Nic dodać,nic ująć :).