Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

George SZOK G. Clooney bierze ślub i zostanie ojcem, wytłumaczcie mi to

Polecane posty

Gość gość

Co ta kobieta w sobie ma, że udało jej się tak zmienić zatwardziałego kawalera? Jeżeli tylko dojdzie do tego ślubu i urodzi to dziecko to będzie moim guru jeśli chodzi o związki z facetami. On miał tyle kobiet, pięknych i mniej pięknych. Mądrych i głupszych. Liczę na szczery wywiad w Gali :D a tak poważnie, on, jego podejscie do kobiet chyba zostanie zagadką ludzkosci na zawsze

Gość gość
ponoc niezle gotuje ;-)

Gość gość
Ma już swoje lata, to nie kobieta go zmieniła tylko przyszedł czas ustatkowania się.

Gość gość
ciężko mi w to uwierzyć. Czyli pani Amal ma farta, że akurat była przy boku, kiedy on postanowil zmienic swoje zycie? a moze jest ciezko chory, albo zrozumial ze nie bedzie zyl wiecznie i swoj dorobek chce przekazać potomkowi?

Gość gośćabc
Dżordż ponoć planuje start w wyborach a jako kawaler jest mało wiarygodny-ot cała tajemnica nagłego ślubu ;)

Gość gość
a ja myślę, że rzeczywiście mogło chodzić o zakład z Di Caprio, że do lat ...iluśtamdziesięciu nie ożenią się i nie będą mieli dzieci.

Gość gość
eee tam zakład. chyba ze o mld dolcow sie zalozyli. a pani Amal ma 36 lat, więc tym bardziej szacun.

Gość gość
Szkoda mi go , fajny byl aktor :)

Gość gość
Człowiek z wiekiem głupieje, poza tym jego możliwości maleją, on jest już stary, więc łapie się ostatniej deski ratunku, bo kolejnej szansy może już nie mieć. Zresztą większość kobiet nie nadaje się do żadnej głębszej relacji i może dopiero teraz trafił na tą wartościową.

Gość gość
niech bierze

Gość gość
A moze faktycznie byl bawidamkiem do tej pory? prawie wszystkie panienki z ktorymi sie spotykal to tancerki, modelki, dziennikarki, nie jestem pewna, ale pewnie każdej z nich nagie lub półnagie fotki można znaleźć na necie. A teraz poznał wartosciową kobiete. Amal jest prawniczką, czyli wykształcona, kobieta sukcesu, inteligentna, która nie musi zarabiac na pokazywaniu tyłka, ani lansowaniu sie w mediach.

Gość gość
Najwidoczniej po tylu latach wreszcie trafił na kobietę godną ożenku, a w dzisiejszym świecie, to wcale nie jest takie proste... większość kobiet to pasożyty, zarówno materialne jak i emocjonalne, zwłaszcza w tym kręgu w jakim się obracał, gdzie małżeństwo trwa góra 3 lata.

Gość gość
Stary *****cz związał się z porządna kobietą heh każda chce *****cza

Gość gość
ja nie chce

Gość gość
SZydowka?

Gość gość
Arabka, więc raczej nie

Gość gość
ale wy latwo szufladkujecie ludzi. Na jakiej podstawie twierdzicie, ze ona jest porzadna? Bo stworzyla sobie profesjonalny image? Jak to sie stalo, ze jedna z tysiecy prawniczek stala sie znana? Myslicie, ze przez swoja "ciezka" prace? Albo pochodzi z wplywowej rodziny albo dawala d**y na lewo i prawo

Gość gość
i kto tu szufladkuje?? poza tym jest porzadna na tle jego poprzednich lachonow