Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel stworzył smerfy

Jestem wściekła znowu na nockę idę do roboty! CHCE MI SIĘ KLNĄĆ

Polecane posty

Od 22-10 rano, nie wiem jak to wytrzymam. Jestem tam przy tych maszynach hazardowych bez foteli, puf, krzeseł, internetu, telewizora, lodówki i mikrofali a nawet bez dostępu do ubikacji tylko dlatego, że chce zarobić 7 złotych na godzinę

Gość gość
no to faktycznie nie dziwię się że sklinasz :) Nie ma innej pracy?

Gość gość
Ja zarabiam 7.80 tak naprawdę za nic :P A czemu ty ciągle nowe konto zakładasz?

Gość gość
a gdzie pracujesz?

Gość gość
zacznij szukać lepszej pracy. chyba na kasie w biedronce jest spoko i pensja wyższa

Gość gość
ale jak to bez ubikacji? to poinformuj o tym PIP

Gość gość
:)to bardzo dziwna sytuacja ale mozna to sobie ulozyc czy cos no tak no 555 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Powiadom PIP? Przecież maszyny hazardowe są nielegalne, to przestępstwo. Jeśli ktoś coś ukradnie to oni nie załatwiają tego przez policję. Poza tym to jest w takim coś jak kiosk, oni wynajmują ten lokal od pewnej pani, która toalety nie udostępni.

Gość gość
To kup sobie pampersy :D

Szukam pracy po teatrach. Dzwoniłam po teatrach i wszędzie, pytałam o pracę. W dwóch kazali mi przynieść jakieś sztuki, zdjęcia oraz przyjść na przesłuchanie. Sądzę, że coś i w tym wynajdę..... czuje się bosko. Mam lekką wadę wymowy ale może jeszcze spróbuje sił jako aktorka. Tak, postanowiłam, że wezmę przykład z takich osób jak Agnieszka Chylińska, Paulina Młynarska, Andrzej Wajda, Maciej Maleńczuk, Zbigniew Hołdys, Robert Gawliński. Oni nie mają matur a zrobili oszałamiające kariery. Ja też spróbuje i w teatrze oraz w tym całym show biznesie. Nie przystępuje już ani do matury ani do egzaminu zawodowego.