Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam penisa 13 cm. Czy to mało jak na dorosłego faceta ? Odpuścić sobie kobiety ?

Polecane posty

Gość gość

i isc do prostytutki ? Mam 24 lata, w czasach szkolnych i licealnych widzialem kolegow pod prysznicami i niestety mialem jednego z najmniejszych jesli nie najmniejszego :( Nie mowcie mi glupot, ze srednia to 13-15 cm BO TO NIEPRAWDA Czy dla wiekszosci kobiet ma to jakies znaczenie ? Wiadomo, ze są fanki penisow XXL tak jak faceci uwielbiający tylko cycate laski, ale co z resztą ? wysmialybyscie po cichu takiego kolesia ?

Gość gość
moj maz ma takiego ale zadowala mnie niem w łóżku.liczy sie technika a nie wielkosc

Gość gość
Z takim penisem nie nasz co liczyć na akceptację kobiety :-(

Gość gość
W sumie co za różnica czy 13cm czy 14cm, 1cm nie zrobi różnicy, poza tym że wejdzie trochę głębiej, co i tak nie przekłada się na przyjemność odczuwaną przez kobiety. Już obwód ma znacznie większe znacznie, ale jak nie potrafisz rozpalić kobiety przed stosunkiem, to nawet 20cm ci w tym nie pomoże.

Gość gość
Dla wiekszosci owszem nie ma to znaczenia, ale dla mnie taki penis jest za maly, nie nie jestem wiadrem, nie mam duzego doswiadczenia ,ale po prostu lubie duzych ladnie zbudowanych mezczyzn, a duzy penis to ogromny plus

Gość gość
czarne prezerwatywy powiekszaja optycznie :)

Gość gość
Nie wiem czy duży plus, mam kumpla który jest załamany swoimi rozmiarami, bo żadnej jego partnerce nie było z nim dobrze, albo w ogóle bały się seksu z nim, albo przerywały zabawę po kilku *****ch, bo je bolało. Chłopak ma 26 lat, nigdy jeszcze nie doszedł w kobiecie, choć kilka dziewczyn miał.

Gość gość
prubuj anal

Gość gość
nie lubie duzych penisow

Gość gość
chlopie, wez sie nie doluj, jestem kobieta, dla mnie nie wazna jest dlugosc, moj facet tez nie ma duzego bo 14-15, i dla mnie jest w sam raz, wiekszy sprawiaby mi bol, nie wyobrazam sb innego, zawsze mozna bawic sie wibratorem dodatkowo, jesi panny ecana dugosc penisa to mi ich zal,

Gość gość
Ja mam 17cm i wcale nie jest zadowolony, dziewczyny owszem narzekały, ale żadna nie była w stanie wziąć go całego do buzi, a lizanie samej główki to żadna frajda, wolałbym mieć 14cm, może wtedy dawałyby radę :)

Gość gość
z takim sprzętem nie masz czego szukać u kobiet, wprost żadna ci tego nie powie, będą wmawiały ci, że nie jesteś w ich typie.

Gość gość
gość dziś To ciekawe, że Polki nie mieszczą, a Latynoski biorą ,wystarczy popatrzec na amatorskie filmiki z Brazylii... jak dziewczyny mieszczą w siebie wielkie pyty swoich facetów

Gość gość
Bo Polki myślą wyłącznie o sobie, chcą wielkiego penisa, chcą lizanka, ale same są strasznymi kłodami i nic nie robią dla swoich facetów, jedyne co dla nich mają to wieczne marudzenie i oczekiwania :P