Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Po pierwszym spotkaniu, ale co dalej?

Polecane posty

Gość gość

Świetnieie ,po 5 latach zdobyłem się na to żeby zadzwonić do starej koleżanki ( która szalenie mi się podobała) i zaprosić.Przypłaciłem to nieprzespaną nocką i wielkimi bólami brzucha godzinami przed spotkaniem, ale pomijając to było całkiem fajnie. Rozmawialiśmy ogólnie o szkole, planach na przyszłość, wolnym czasie , czyli o takich wszystkich podstawowych tematach. No ale co dalej? Stwierdziłem, że nie mamy za bardzo tych samych zainteresowań( ona : podróżowanie , poznawanie nowych ludzi , kultur, taniec (hip hop) , doktor haus, nauka języka, jest tak ambitna że mnie to przeraża) czyli piekło dla antyspołecznego gościa takiego jak ja ( ja : gry( szczególnie to co ja lubie a ona nie -,-), fizyka, astronomia , po części polityka, czasem jakiś horror albo komedia (ale haus mnie nudzi: też jestem dosyć ambitny, ale raczej wole marnować czas.) No i co dalej? Byłem z nią nad jeziorem , ale teraz co? Nie zabiore jej 2 raz w to samo miejsce i nie będziemy znowu o tym samym gadać ( pozatym to p1erdolenie o wszystkim i o niczym mnie nudzi) .Wolałbym iść z nią na basen , na rower, pobiegać , zagrać w pingponga, no ale jak jej to zaproponowałem wolała chodzić po brzegu jeziora, widocznie nie lubi sportu... Chciałbym pociągnąć znajomość, bo przecież gdyby skończyło się na 1 spotkaniu na które czekałem 5 lat głupio by wyszło, a zresztą i tak mi na niej zależy. Ps mamy po 17 lat, ona chodzi do najlepszego liceum w mieście ma 4,7; ja teź chodze do jednego z lepszych mam 4,2.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować