Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara47

Głośna dziewczyna syna

Polecane posty

Gość Barbara47

Mam 22 letniego syna, który od 3 lat jest z jedna dziewczyna, miła uczynna i w ogóle powinnam się cieszyć, że syn dobrze trafił, że się kochają i planują ślub. Lubię swoją przyszłą synową, niestety od jakiegoś czasu nie mogę jej znieść. Mianowicie od jakichś 3-4 miesięcy Jego dziewczyna często śpi u nas. Z synem w pokoju, wiadomo jak to młodzi jak się kochają to lubią się bawić i broń Boże nie mam nic przeciwko, ale ona jest taka głośna! Jęczy, wzdycha, sapie. I to przez PÓŁTORA GODZINY!!! Chwila spokoju i znowu szczytuje ileż można! Nigdy mi to nie przeszkadzało, ale powoli mam tego dość, a nie powiem jej żeby nie przychodziła bo wtedy syn się ode mnie odwróci bo ona całkiem ma nad nim kontrole, tyle chociaż że kocha go tak samo mocno jak on (chyba). Jak mam jej subtelnie dać do zrozumienia że jest za głośno?

synowi powiedz, nie jej jakoś oględnie, że ściany macie takie akustyczne, wszystko słychać w nocy, ze szczegółami jak ma choć odrobinę inteligencji, to zrozumie i przekaże dziewczynie, żeby paszczę przymknęła, bo nie są sami w domu

Gość gość
stara baba zazdrosci ze młoda może poużywać a ona nie ech... a po za tym co to jest tacy nieczysci do slubu chco isc? wstyd!

Gość asdffasd
Masz fajnego syna jak daje rade tyle czasu, a nie mialas kiedys na niego ochoty?

Gość gość
Prowo jak nic

Gość gość
Pewnie prowo, ale na miejscu autorki po pierwszym razem takich bujnych wzdychań, rzuciłabym im obojgu żartem i z uśmichem coś w stylu "oj, ściany się trzęsły" i tyle.