Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta po przejsciach

stało się

Polecane posty

Złożyłam dzisiaj pozew rozwodowy. Nie czuję się z tym dobrze,ale wiem że tak będzie lepiej dla mojego męża. Potrzebuję wsparcia.Jeśli są osoby,które przez to przechodziły,niech się wypowiedzą i służą radą.Złożyłam pozew,ale nie bardzo wiem jak to dalej wszystko wygląda...?

Zaglądałam tam.Dużo tego jest.Nie chcę czytać o tych szarpaninach o majątki,dzieci.Chcę się rozwieść spokojnie i bez kłótni :)Mamy dorosłe córki.Tylko nam się nie układa od kilku lat.Wszystkie próby ratowania spełzły na niczym,a ostatnio to jest tylko gorzej...

Gość gość
powalający argument nie chcę czytać to weź książkę z baśniami lub bajkami i poczytaj

Tak trudno zrozumieć,że nie interesują mnie kłótnie o dzieci,ani pieniądze i rzucanie sobie kłód pod nogi,bo nas to nie dotyczy.Interesuje mnie bardziej jak taki rozwód wygląda. Jak wyglądają sprawy w sądzie i jak długo trwa cały proceder?:)

Gość gość
głupie prowo jak ma wyglądać składasz pozew czekasz na wezwanie idziesz do sądu i za porozumieniem stron dostajesz rozwód na jednej rozprawie w 45 minut tyle zapytaj wujka google

Prowo? Ty nie wiesz co piszesz człowieku! Zapytałam o prostą rzecz.Nie rozwodzę się codziennie...Chcę porozmawiać z kimś kto ma to za sobą a nie z wujkiem Google ;)

Gość gość
widzisz jakiś chętnych ?

Nie widzę.Szkoda mojego czasu ;)