Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolizja

Polecane posty

Gość gość

rozbiłam samochód, mam doła strasznego, policja uznała moją winę chociaż byłam pewna, że to wina tego, który wyprzedził mnie pomimo, że puściłam kierunkowskaz dużo wcześniej...no ale on zwiał a ja nie zachowałam ostrożności...płakać mi się chce

Gość szeregowy czereśniak
samo włączenie kierunku do niczego nieupoważnia.

Gość gość
kurcze, dzięki za pocieszenie...przede mną na drodze stał samochód, bez świateł, w środku lasu...widziałam go. Gościa za mną, który zapier...też widziałam, podjechał blisko widziałam, że chce mnie wyprzedzić, nie włączył kierunkowskaza więc ja to zrobiłam, patrzę a on mnie wyprzedza bez migacza.., zaczęłam hamować ale padał deszcz, ślisko. Policja stwierdzi

Gość szeregowy czereśniak
się zdarza. To ile tego mandatu dostałaś?

Gość gość
a przy likwidacji szkody jak się najlepiej rozliczyć warsztatem? zastanawiam się nad naprawą bezgotówkową w Szczecinie u http://www.autoefekt-szczecin.pl/

Gość gość
Wypierrdalać z reklamami

Gość 1szef
Udało się naprawić samochód?

Gość olga900
cytat: "a przy likwidacji szkody jak się najlepiej rozliczyć warsztatem? zastanawiam się nad naprawą bezgotówkową" Zdecydowanie mniej kłopotliwe jest rozliczenie bezgotówkowe szkody. Mnie w serwisie http://www.likwidacja-szkody.waw.pl namawiali do takiego rozliczenia i faktycznie okazało się, że tak jest łatwiej i szybciej. Także taką opcję bym Ci radziła wybrać...

Gość szefu od marketingu szeptanego
Anuluję wam wypłatę za ten marketing szeptany. Zbyt jawne i naiwne wpisy. Starajcie się bardziej.