Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w 7msc

Czy mało jem w ciąży? Przytyłam dopiero 5kg

Polecane posty

Gość gość
Pisalam o 16.47 Nie wiem dlaczego was dziw8 fakt ze kots je malo a tyje a fakt ze inny ****ardzo duzo i nie tyje nikogo nie dziwi. Ja tak jak pisalam pochlaniam olbrzymie ilosci jedzenia a nie tyje wiec jestem w stanie uwierzyc ze ktos mimo jedzenia normalnego tyje. Kumpelka od 3 miesiaca byla w szpitalu i tam na szpitalnym garnuchu przytyla prwie 30 nie jedzac nic poza szpitalnym jedzeniem. Wiec wierze ze sa kobiety ktore maja takie a nie inne sklonnosci i tyle.

Gość gość
ja też do 30 tc przytyłam 5 kilo, ale potem ruszyło mi z kopyta 20 kg do 42 tc... niestety leżałam w szpitalu do końca ciąży no i tłuszcz się zgromadził wszędzie... po ciąży 10kg na plusie

Gość gość
Jestem w 8 miesiacu,od jakis kilku dni jak tylko zjem kromke bialego chleba to zoladek tak mnie boli ze historia

Gość gość
ważyłam przed ciążą 53kg, w koncówce 60kg. Całą ciążę przytyłam 7kg. Moja koleżanka natomiast przytyła 18kg. No, ale co się dziwić jak jej śniadnaie to jajecznica, 2 kanapki, kako, banan, a obiad to dwa schabowe i ziemniaki ze śmietaną. Kiedyś poszlyśmy na kawę, ja zamówiłam kawę i ciastko, a ona dwa ciastka plus potem jeszcze trzecie. I ten tekst, ze to jedyny czas gdy może więcej jeść. Ja zawsze jem normalnie z reguły 4 posiłki, w tym 2 tylko do syta, a 2 lekkie. I wcale nie rezygnuję z przekąsek, zjem czasem chipsy, czasem jakiegoś hamburgera, frytki, bo dlaczego nie? Ale prawdę mówiąc to z reguły te co karmią się fast foodami to są chude, bo mają szybka przemianę materii a te, które gotują w domu i mówią o zdrowym jedzeniu to żrą za 3 osoby:O Ja potrafię się najeść ryżem z warzywami i z indykiem. A dla niektorych to będzie tyle co nic. Najgorsze tylko, że te żarłoki karmią też tak swoje dzieci i uczą je nie jedzenia a żarcia.