Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 466453

Debilne kompleksy pieknych kobiet

Polecane posty

Gość gość
Nie mam kompleksów na punkcie swojego wyglądu, ALE niezmiernie mnie wkurza to, że faceci widzą we mnie tylko piękną kobietę. I już nawet nie chce mi się dalej ciągnąć znajomości jak zauważę, że facet skupia się na powierzchownych sprawach.

Gość gość
cóz, to juz znak czasów. wolnosc i równouprawnienie weszły do gry... i takie sa efekty. kiedys facet zarabiał i utrzymywał rodzine, w zamian kobieta dbala o dom. symbioza. dzis kazdy (zarabiajacy) jest bytem autonomicznym. szuka tego co go najbardziej interesuje i fascynuje. są faceci szukajacy na zonę, i całkiem sporo zony bynajmniej nie szukajacych. ;)

Gość gość
kobieta twierdzi ze kokieteria.. facet sie szeroko usmiecha... smiech.gif chyba faktycznie nie masz zadnego problemu. oczko.gif (poza urojonymi) Inteligencja nie ma tu nic do rzeczy. tu juz pewnie dotkniemy istoty rzeczy typu podswiadomosc, swiadomosc (i nadswiadomosc).. nie znam sie na tym, mówie otwarcie, ale swiadomosc moze kierowac podswiadomoscią tylko w pewnym stopniu. zeby uzyskac wieksze efekty potrzebna jest długotrwała, konsekwentna praca - analiza sytuacji, analiza problemu (w czym on siedzi), wizualizacje itp. Mozna z tym walczyc, ale trzeba sie troche namęczyc. sugerowalbym podejscie nieco sportowo-bezstresowe.. ktos sie na ciebie patrzy? patrz sie tez. nikt ci nic nie moze zrobic. odpowiedz sobie - jaka jest przyczyna tego ze go odwracasz? faceci maja gorzej, nie dosc ze czasem maja kłopoty z patrzeniem, to jeszcze sie od nich wymaga zeby podbijali, podczas gdy niektórzy z nich nie wiedzą jak! Dramat. smiech.gif kluczem jest jednak bezstres - mnie pomógł. od czasu jak powiedzialem sobie ze przeciez zadna z nich mi nic nie moze (poza obsmianiem np, a jakie to ma znaczenie w obcym srodowisku?), blokady prysły. PS grube uda nie zawsze są złe. oczko.gif thanks :) idę biegać. wtedy nie są może chudsze, ale bardziej umięśnione. ;) pomyślę pomyślę nad tym, co napisałeś. w taki sposób /bezstres/ jeszcze nigdy o tym nie myślałam.