Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośinka

Czy to niesmiałosc czy brak zainteresowania?

Polecane posty

Gość gośinka

hej spotykam sie z pewnym chłopakiem, wczoraj było 4 spotkanie, chłopak od poczatku wydał mi sie dosc niesmiały ja to rozumiem bo tez taka troche jestem ale.... zauwazyłam ze w smsach jest inny, buziakuje mi, przytula mnie, nawet lekki dwuznacznosci sa ale takie z klasa, na zywo bardzo stonowany, myslałam ze na 4 spotkaniu dostane chociaz buziak w policzek, a tu tez nic. Widujemy sie 1 w tygodniu, ja bym chciała czesciej jejku przynajmniej dwa razy zeby go poznac, pojsc na spacer do kina ilez mozna kaw pic? Ale on nic nie wykazuje inicjatywy w tym kierunku, nie komplementuje mi ze ładnie wygladam, albo ze sie cieszy ze mnie widzi co w tym stylu nic. I chodz dziennie mi pisze smsy to sie zastanawiam czy To robi bo jest tylko miły ale konpletnie nie zainteresowany mna i chce to delikatnie zrobic czy poprostu jest az tak niesmiały?? pomozcie mi bo to moze ja robie cos zle?

Gość gośinka
już wiem! wreszcie się na spotkanie umyłam, dotychczas lekko śmierdziałam i to go odpychało ode mnie, jak się umyłam to mnie do parku w chaszcze na loda zabrał