Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udawałam dziewicę i mój niedoświadczony facet się nabrał :D

Polecane posty

Gość gość

Teraz zawsze jak chce ze mną zerwać, to wyciągam ten argument, że oddałam mu swoje dziewictwo a on tak źle mnie traktuje :P Prawda jest taka, że dużo imprezowałam, czasem zrobiłam jakiemuś facetowi loda lub dotykaliśmy się w ciemnym kącie klubu i całowaliśmy, a on naiwnie sądzi, że był moim pierwszym, hehe. Bardzo fajna ściema, polecam Wam dziewczyny :D A on dużo zarabia więc same rozumiecie, szkoda mi się go pozbywać choć mnie zbytnio nie kręci xD

Gość gość
o moj boziu, co za pasjonujacy zyciorys, pewnie piszac te durnoty w majtki sie prawie posikalas, taka ze swojej kretynskiej gadki bylas zadowolona kuzwa, jestem niesamowicie spokojnym czlowiekiem, z duza doza tolerancji, ale takie idiotki dzialaja na mnie jak plachta na byka

Gość gość
Hehehe, niestety stwierdzenie czy jesteśmy dziewicami jest praktycznie niemożliwe :P Ja czasem robiłam to analnie więc błonę miałam i cieszył sie jak szalony, że był moim pierwszym xD

Gość gość
Tylko przez ten anal mam trochę dupę rozjechaną i nie trzymam kału :(

Gość gość
i wogole jestem szmata

Gość gość
Spadaj głupi podszywie :P Pewnie mi zazdrościsz, że dzięki mojemu facetowi mam na wszystko kasę i nie muszę pracować, a ty musisz sama zapierdalać bo nikt cie nie chce brzydulo, hahaha :D

Gość gość
No chyba, że podszyw to facet, ma własną kasę i gardzi szmatami.

Gość gość
Nie wiem z czego się cieszysz pasożycie, że natrafiłaś na frajera? Ale Ty też jestes frajerka wiec sie dobraliscie. Zadna, powtarzam ŻADNA fajna, szanująca się kobieta nie będzie korzystała z cudzych pieniędzy. Tylko larwy bez honoru. On pewnie tez sie cieszy bo seks ma za darmo, a nie powiedziane że mu się podobasz.- zresztą pewnie nie skoro chce zerwac. Chyba lepiej bys wyszla na sponsoringu - konkretnym - a nie na udawaniu milosci zeby miec kase. Tylko ze do tego tez trzeba miec wyglad.Zenujace ,do roboty sie wez- idz nawet pod latarnie jak nie masz ambicji zeby sobie zrobic wyksztalcenie i miec dobrze platna prace.

Gość gość
Ja mu mówię, że go bardzo kocham i nie wyobrażam sobie życia z kimś innym, bo z nim straciłam dziewictwo i on w to wierzy :D I co mi zrobicie, haha? :D

Gość gość
wiocha.pl

Gość gość
mam nadzieje, że to prowokacja i taka nedza moralna nie istnieje...

Gość juznieprawiczeek
0/10 słabe naprawde

Gość gość
Żadne prowo, po prostu szczeny wam opadły idiotki że umiem się ustawić w życiu a wy nie :D Głupie idiotki cnotki, co macie z tej swojej cnoty trzymanej dla facetów którzy potem i tak was kopią w dupę? :D Hahahaha, kretynki xD

Gość Taki_jeden_964
Trzeba wiedzieć jak się ustawić i komu loda robić. :)

Gość gość
", co macie z tej swojej cnoty trzymanej dla facetów" X trochę honoru, na przykład, którego ty nie masz.

Gość gość
Nie ma co się oszukiwać. Dla mężczyzny jego pierwsza kobietą jest bardzo ważna. Autorka ma życiorys jak przeciętna dziś kobietą młodego pokolenia i szkoda takich wartościowych facetów ale cóż albo związek z taka kobietą albo samotność.

Przecież widać, że to prowo. Gdyby było inaczej napisane, to to może by JAKOŚ przeszło... :P