Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sie ze mną dzieje

Polecane posty

Gość gość

izacznę od poczatku. ostatnia miesiączke miałam 7.08 współżyłam ( + prezerwatywa)11.12.08 to były dwa dni po miesiączce , stosunek był przerwany . wcześniej już zaobserwowałam u siebie jakieś zmiany, typu ze obwod brzucha mi się powiększa. od dzisiaj kłuje mnie w lewym jajniku, brzuch cały czas mam wzdęty, mam suchość w ustach , jak sie zdenerwuje to mi się temperatura podwyższa . dodam że po tym ostatnim stosunku chodziłam przez 2 dni cały czas do toalety, problem z pęcherzem pieczenie,wydawało mi sie ze ze mi to przeszło ale dalej wrociło . czy może to być spowodowane grzybicą? ?

Gość gość
Być może mały gremlin będzie:)

Gość gość
ale jest to możliwe ?

Gość gość
no jest prezerwatywa nie daje 100% pewności już były topiki o zawodności kondomów:)

Gość gość
tak wczesnie nie mialabys objawow ciazy

Gość gość
to co to moze być ? czy to jakaś choroba , a może nadmierny stres ?

Gość gość
Bywa,że jajniki przed okresem bolą. To normalne.Wzrost wagi związany z zatrzymaniem wody w organizmie również.Reszta dolegliwości prawdopodobnie spowodowana jest infekcją.

Gość gość
możliwe, że masz zapalenie pęcherza, albo infekcje intymną

czyli mogę ciąże wykluczyć ? do okresu mam jeszcze 2 tyg xd a mozliwe są te bole że mam infekcje i przy stresie one się potęgują ?

Gość gość
2 tygodnie do okresu? Nic dziwnego,że Cię jajnik boli.

czyli ten bol jajnika i w podbrzuszu to normalne tak ? dodam że śluz mam taki przeźroczysty i ciągnący się jak w dniach płodnych. już sie troche uspokoiłam, dziękuje

Gość gość
Spokojnie,bo z tych nerwów okres Ci się opóźni i zaczniesz chodzić po ścianach.

Gość gość
Jak cos piecze to koniecznie do gina, nie ma co czekać, bo z infekcjami nie ma żartów. Mam nawracające ze wzgledu na słaby układ immunologiczny i muszę uważać. Stres może powodowac skurcze, a nawet nerwobóle, np. brzucha, klatki piersiowej czy samych sutków. Ostatnio przez stres okres przyszedł mi o wiele szybciej niż powinien. Także gin dla pewności, ziółka dla spokojności i powodzenia na poprawie ;)

Gość gość
mialam to niedawno, jeszcze bol dolem brzucha, mam aktualnie zapalenie przydatkow i juz 3 seria antybiotyku, myslalam tez ,ze pecherz a to nie to, tylko wszystko inne

Gość gość
Okres może nastąpić częściej lub być może go brak,że stresu itp...A im bardziej będziesz się katować myślami tym będzie gorzej!!!Pozdrawiam.