Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dobrej krawcowej w Toruniu (suknia ślubna)

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam dobrej krawcowej w Toruniu do uszycia sukni ślubnej. Bardzo mi zależy, żeby była zgodna z tym, co zaprojektuję (wiadomo- każda chce aby ta sukienka była idealna) i wygodna. Dużo osób narzeka, że sukienki wyszły inne niż chciały albo spadały/były niewygodne, a chciałabym tego uniknąć. Czy któraś z Was może polecić na prawdę dobrą krawcową w Toruniu? Szczególnie jeśli chodzi o suknie ślubne, bo jest to jedna z najtrudniejszych rzeczy do uszycia. Zwykłą spódniczkę umie uszyć wiele osób. Słyszałam, że tanio szyje Paula pracownia krawiecka (http://www.krawcowa-torun.pl), ale zastanawiam się czy dobrze? Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Piękna :) Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Ale niestety dla mnie to zbyt daleko. Praca i studia, do tego przygotowania do ślubu. Dlatego szukam dobrej krawcowej w Toruniu. Znalazłam kilka firm, które szyją sukienki ślubne z projektów klientki, np. MarylaW, o której jest w ostatnich latach dość głośno. Ale niestety nie mogę znaleźć o tej firmie żadnych opinii.