Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przecinek24

Cykl przy zażywaniu tabletek antykoncepcyjnych.

Polecane posty

Witam ! Od dawna nurtuje mnie pewna sprawa, a nigdzie nie mogę znaleźć na nią odpowiedzi. Mianowicie jak kobieta powinna cię czuć podczas cyklu gdy zażywa antykoncepcje ? Ja biorę tabletki juz 2,5 roku, zawsze było tak, że czułam się w miare naturalnie. Czyli czasem (nie co miesiąc) ból biustu przy dniach płodnych, poddenerwowanie i bóle brzucha przed, i podczas "okresu". Jak Wy macie ? Szczerze mówiąc zaniepokoiłam się ostatnio, gdyż wszędzie wyczytywałam, że powinnam się czuć jak bezpłodna. Czy tabletki nie działają prawidlowo ? Z tym odczuciem bezpłodności to tez dla mnie odrobinę dziwna sprawa...bo przecież antykoncepcja to hormony w dużej ilości...nie sterylizacja... Co Wy o tym myślicie ? Jak przebiega Wasz cykl przy antykoncepcji ?

Gość gość
założeniem tabletek antykoncepcyjnych jest nie dopuszczenie do wystapienia owulacji, jesli nie ma owulacji, to nie cyklu ta pseudo miesiączka, która niby masz to tylko po to, zebys sie czuła lepiej bo jesli nie ma owulacji to naturalnie nie ma tez prawdziwej miesiączki

Gość gość
myślę że nie płodna w sensie że spadło ci libido, nie miota tobą gdy ktoś ci się podoba i nie zrobią Ci się czerwone policzki bo się nie podniecisz

Gość gość
Jak się czujecie po tabletkach?

Tak sądzicie ? Czyli to że czuje się naturalnie (nie licząc libido które fakt - zmalalo) ....jest wszystko w porządku ?