Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OryginalnyNiepodrabialny

Oberwałem klątwą od Ukraińskiej wróżki..

Polecane posty

Była pijana. Wmówiła sobie, że ukradłem jej telefon, jak spała na dworcu. Powiedziała, że widzi to po moich oczach. Chciała dzwonić na psy. Naprawdę w to wierzyła. Jak powiedziałem jej, żeby spieerdalała na Ukraine to powiedziała, że w życiu nie będę miał nic tylko ten telefon i poszła. Jeszcze powiedziała że Bóg mnie pokara. Ale za co kuurwa ja jej żadnego telefonu nie brałem! Szok..

Powiedziała że jest z Ukrainy jak mnie prosiła żebym zadzwonił na jej nr bo ktoś (podobno ja) zajeebałem jej telefon. Zaczęła wyciągać szmaty brudne z siatek i szukać telefonu, a że ja miałem zwałe i śmiałem jej się w ryj to oskarżyła mnie o kradzież i zaczęła to wmawiać ludziom a oni na mnie patrzyli jakby jej uwierzyli. Na koniec powiedziała że jest wróżką i nic nie będę miał w życiu tylko telefon :D :D :D

Serio. Mam to nawet nagrane na tele. Ona była pijana. I do innych ludzi też coś mamrotała, ale na mnie to się uwzięła. Zwyzywała mnie od chamów mimo, że starałem się kuurwie pomóc i pod ten nr zadzwoniłem.

Gość Laura1990
Dla mnie najlepsza wróżka to Pani Grażyna, nie tylko przekazuje, co wid******artach, ale doradza - bardzo, bardzo sensownie, jej telefon to 708 403 155 , całkiem przystępna cena 2,58zł/min

Gość gość
Ja byłam osobiście u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl to naprawdę niezwykła osoba. Zadziwia zdolnościami i empatią. Jedna z najlepszych wróżek w Polsce.