Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPOWIADANIE NA STILNOXIE

JESTEM NA STILKOXIE ZACZNIE DZIALAC JA OKOLO MINUT BEDE TUTAJ OPOWIADANIE PISAC

Polecane posty

jestem na stilkoxie zacznie dzialac ja okolo minut bede tutaj opowiadanie pisac

Gość gość
jUZ CZAS... zACZYNAM OPOWIADAC Moja bohaterka Nadia mieszka w katowicach. Jest w wielkiej rozpaczu wiec uznala ze pojdzie nazbiesac kurekksuri sa dobre do jedzenia, kubie kurki, No to Magda poszla.

Gość gośćOPOWIADANIE NA STILNOXIE
nazbiearla tych kurek duzo. nie wiedziala co z nimi zrobic wiec je wurzycila bo byla w depresji.ta kobieta z tylu mojej glowy mnir obserwujeale ta jeszcze lubie ta jes mila sie nie czepia ta druga

nazbiearla tych kurek duzo. nie wiedziala co z nimi zrobic wiec je wurzycila bo byla w depresji.ta kobieta z tylu mojej glowy mnir obserwujeale ta jeszcze lubie ta jes mila sie nie czepia ta druga

Gość gość
Wlasciwie to czemu my tu wszczysy jestescie

Gość gośćOPOWIADANIE NA STILNOXIE
Kontynuje to moje opowoadanie na stilnoxie. własnie zaczął działać. No i nadia wurzycila kurki ktor nazbierala bo byla w depresji. I powiedziala "o czemum je wyrzucila przeciez chcialam zroboic z nich jajecznie! pocom je wyrzucala". Musiala jesc cos ale miala ochotr na grzyba wiec poszla do resraracji na cos z grzybami

no nadia poszla do restauracji, nie... poszla do puputakiego irlandzkied gdzie mozna jesc insoacyjne jedzenie. No i zamowila traducyjne irlandzkie sniadaanie usiadla przy stoliku i czekala