Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa się rozwodzi z teściem i ja wymyśliłam

Polecane posty

Gość gość

żeby przeprowadziła się za 3 miesiące do nas, ja urodzę dziecko i ktoś musi się nim zająć. A wiecie co ona mi powiedziała ,, 7 lat zajmowałam się synem swojej córki, żyłam dla innych a teraz chcę pożyć dla siebie'' Oznajmiła mi, że chce rozpocząć studia oraz zapisać się na kurs języka obcego i fitness. Wściekłam się. Postanowiłam jednak zachować zdrowy rozsądek. Powiedziałam jej, że będzie miała u nas super warunki i będzie mogła dużo czasu spędzać z wnuczką. Jednak zamknęła temat, ta kobieta to egoistka, myśli tylko o sobie. Na co jej studia, fitness i nauka języków w wieku 48 lat. Starałam się ją namówić, żeby zrezygnowała z pracy. Teściowa pracuję jako sekretarka.Moja mama nawet chciała ustalić z nią grafik opieki nad wnuczką.

Gość gość
Chciałam ją nawet skusić pokaźną sumką - 2 tysi na miesiąc - ale ta stara kwoka pogardziła nie tylko swoją wnuczką ale i naszą kasą. :o

Gość gość
wychowała twojego dziecioroba i ma dość, teraz chce odpocząć od obowiązków, brawo dla teściowej!

Gość gość
"Moja mama nawet chciała ustalić z nią grafik opieki nad wnuczką. " x Twoja mama minęła się z powołaniem - powinna zostać dyrektorem, a nie kurą domową.

Gość gość
0/10 niedawno to było - wieje nudą

Gość gość
Brawo dla teściowej!!! A mam nadzieję, że to prowokacja chyba aż tak głupich bab nie ma. Sama jestem synowa i w życiu bym nie podcinała skrzydeł teściowej tym bardziej, że chce zrobić coś dla siebie! A skoro stać cię dać 2 tysiące za opiekę to wynajmij opiekunkę

Gość gość
To z tymi pieniędzmi to był podszyw, gdybyśmy mieli pieniądze na opiekę to wcale teściowej bym oto nie prosiła.

Gość gość
Moja teściowa to wredna baba. Jeśli nie zmieni zdania, zabronię jej odwiedzać wnuczkę. Ostatecznie!

Gość gość
nie pajacuj teściowa nie ma obowiązku pilnować twojego dziecka niech robi co chce stara nie jest a ty zachowujesz się jak rozpuszczony dzieciak bo tak chcesz i tak ma być