Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa się rozwodzi z teściem i ja wymyśliłam

Polecane posty

Gość gość

żeby przeprowadziła się za 3 miesiące do nas, ja urodzę dziecko i ktoś musi się nim zająć. A wiecie co ona mi powiedziała ,, 7 lat zajmowałam się synem swojej córki, żyłam dla innych a teraz chcę pożyć dla siebie'' Oznajmiła mi, że chce rozpocząć studia oraz zapisać się na kurs języka obcego i fitness. Wściekłam się. Postanowiłam jednak zachować zdrowy rozsądek. Powiedziałam jej, że będzie miała u nas super warunki i będzie mogła dużo czasu spędzać z wnuczką. Jednak zamknęła temat, ta kobieta to egoistka, myśli tylko o sobie. Na co jej studia, fitness i nauka języków w wieku 48 lat. Starałam się ją namówić, żeby zrezygnowała z pracy. Teściowa pracuję jako sekretarka.Moja mama nawet chciała ustalić z nią grafik opieki nad wnuczką.

Gość gość
Jeśli to nie prowo to autorko ty jesteś głupia i egoistyczna. A teściowej przyznaje rację. Ma prawo do własnego życia, a tobie nic do tego.

Gość gość
jebło cię na dekiel?? ja mam 44 lata, dopiero odchowałam młodsze dziecko ma 9 lat i tez chcę pożyć, starsze jest po 20 ale żadnych wnuków nie będe bawić przez min 15 lat! Jeszcze czego, teraz dopiero mam czas dla siebie

Gość gość
No ale to twoje dziecko ! Wstydzila bys się!

Gość gość
k****, przecież to prowo jest tak słabe, że aż dziw, że się nabieracie. kafeterianki to jednak idiotki :o