Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o czymś takim sądzicie szczerze

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu wzięłam udział w pewnym wydarzeniu, z którego robiłam relację. Z racji tego że chciałam ją jakoś wzbogacić, postanowiłam przeprowadzić mini wywiad z organizatorem spotkania. Okazało się, że to bardzo sympatyczny człowiek, więc też ucieszyłam się, gdy jeszcze tego samego wieczoru napisał do mnie z podziękowaniami i zaprosił do znajomych na fb. Nazajutrz wysłałam mu gotowy materiał za co także podziękował i życzył mi wszystkiego dobrego. Byliśmy oczywiście cały czas na pan i pani, jak to w życiu zawodowym. Wkrótce potem pochłonęły mnie inne sprawy i zupełnie zapomniałam o nowym znajomym (zresztą wzajemnie). Aż nagle pewnej nocy, mniej więcej krótko po północy, jak gdyby nigdy nic napisał dlaczego nie śpię. Zdziwiłam się, że tak nagle się odezwał i jeszcze w dodatku przeszedł na ty, ale że akurat nie spałam, doszłam do wniosku, że nic nie szkodzi popisać. Rozmawialiśmy ze sobą blisko do szóstej rano o różnych sprawach i okazało się, że bardzo dużo nas łączy. Podobne rozmowy miały jeszcze miejsce kilka razy, aż w końcu kontakt znowu się urwał. Było mi nieco smutno z tego powodu, ale starałam się tym nie przejmować. Miałam zresztą swoje sprawy na głowie. X odezwał się do mnie dopiero po kilku tygodniach po to, aby zaprosić mnie na kolejne organizowane przez siebie wydarzenie. Był przy tym jakiś dziwny - pisał dość oficjalnym tonem i zwracał się do mnie na pani. Zdziwiłam się, ponieważ ostatnio był skory do zwierzeń i traktował mnie jak starą znajomą, ale postanowiłam niczego nie okazywać i także zwracałam się do niego na pan. Tak było też na samym spotkaniu, gdzie nasz kontakt, niestety, był znikomy (było mnóstwo jego znajomych). Napisałam tylko relację i podesłałam mu link, za co grzecznie podziękował. Na tym się skończyło. Aktualnie nie piszemy ze sobą, tylko od czasu do czasu wzajemnie lajkujemy swoje zdjęcia i posty. Nie powiem, że jest mi z tym dobrze. Obawiam się, że się zauroczyłam tym facetem i jestem na siebie zła.

Gość gość
Dlaczego nikt się wypowie?

Gość gość
Chyba mial jakies gorsze dni,albo wypil wtedy sobie piwko i zebralo mu sie na amory nocne. A tak pewnie ma jakas druga polowke i sie opamietal. Faceci to dziwolagi nie dorozszyfrowania.