Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

gdy jest się w cieniu ...innej osoby

Polecane posty

Gość gość

przyjeżdza do mnie przyjaciółka z ktora nie widziałam sie kilka miesiecy jest śliczna , bogata i zawsze modnie ubrana pomiedzy różnic klasy finansowej tak to nazwe przyjaznimy sie od czasów szkoły, choć nie widujemy sie zbyt czesto zawsze sobie pomagamy, wisimy na teelfonie, necie itp. radzimy w zyciu czuje sie w jej towarzystwie bardzo dobrze , ale jej uroda , klasa, sposb bycia ubiór przyćmiewaja mnie zawsze nie raz starałam sie wystroic , a ona i tak w jeasnach , balerinkach i topie wyglada jak milion dolarów ma sliczna nieskazitelna urode, piekne włosy, zabki z hollywood, zawsze dodatki ze złota ja mam zniszczone włosy nieudanymi zbiegami fryzjerskimi choc na codzien starm sie o nie dbac i wydaje masy pieniedzy aby poprawic ich stan , moja cera od 16 roku zycia ciagle walczy z tradzikiem , bliznami itp. inne dziewczyny czesto mowia mi ze mam swietne ciuchy dobry gust , to czemu przy niej wypadam tak blado???? zawsze chce robic na niej wrazenie , przed kazdym spotkaniem latam jak szalona i 2 tyg wczesniej kombunuje w co sie ubrac teraz ciagle mysle w czym ona przyjedzie , jak bedzie wygladac jedziemy w weekend z jej mezem i dziecmi oraz moja rodzinka do trojmiasta , chcemy isc na plaze, pochodzic po miesiecie, zjesc obiad , jak sie ubrac ????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować