Gość gość Napisano Sierpień 22, 2014 przyjeżdza do mnie przyjaciółka z ktora nie widziałam sie kilka miesiecy jest śliczna , bogata i zawsze modnie ubrana pomiedzy różnic klasy finansowej tak to nazwe przyjaznimy sie od czasów szkoły, choć nie widujemy sie zbyt czesto zawsze sobie pomagamy, wisimy na teelfonie, necie itp. radzimy w zyciu czuje sie w jej towarzystwie bardzo dobrze , ale jej uroda , klasa, sposb bycia ubiór przyćmiewaja mnie zawsze nie raz starałam sie wystroic , a ona i tak w jeasnach , balerinkach i topie wyglada jak milion dolarów ma sliczna nieskazitelna urode, piekne włosy, zabki z hollywood, zawsze dodatki ze złota ja mam zniszczone włosy nieudanymi zbiegami fryzjerskimi choc na codzien starm sie o nie dbac i wydaje masy pieniedzy aby poprawic ich stan , moja cera od 16 roku zycia ciagle walczy z tradzikiem , bliznami itp. inne dziewczyny czesto mowia mi ze mam swietne ciuchy dobry gust , to czemu przy niej wypadam tak blado???? zawsze chce robic na niej wrazenie , przed kazdym spotkaniem latam jak szalona i 2 tyg wczesniej kombunuje w co sie ubrac teraz ciagle mysle w czym ona przyjedzie , jak bedzie wygladac jedziemy w weekend z jej mezem i dziecmi oraz moja rodzinka do trojmiasta , chcemy isc na plaze, pochodzic po miesiecie, zjesc obiad , jak sie ubrac ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach