Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda989

Mój narzeczony jest w szpitalu.

Polecane posty

Gość magda989

Ma złamaną rękę z przemieszczeniem w dwóch miejscach, wiem że bardzo go boli. Dostaje zastrzyki 8 razy dziennie. Miał mieć dzisiaj operację, ale ktoś za niego poszedł na operację... i ma mieć dopiero w poniedziałek :( Czy w tym kraju każdy lekarz musi brać łapówki ? Po co zostali lekarzami i po co składali przysięge hipokratsa ? Nie mogę od kilku dni spać, jeść... codziennie jeżdzę do niego. Piszę ponieważ mnie to przytacza...

Gość gość
Wszystko będzie dobrze:-) sama jestem miesiąc, niecały, po operacji. Wiem też ze czekanie jest najgorsze, ale napewno wszystko będzie dobrze:-)

Gość gość
złamana ręka a ty tak histeryzujesz ? nie przesadzaj jeśli ty nie śpisz po nocach z powodu złamanej ręki narzeczonego, to gdyby był poważnie chory wylądowałabyś pewnie u czubków nie lubię głupich histeryczek

Gość gość
Przysięga Hipokratsa :D :D:D a co to jest? I kim był ten Hipokrats??? :D

Gość gość
Co za histeria.Chyba ten twój fagas nie zdechnie od połamanej ręki. Zachowujesz jakby miał co najmniej chorobę terminalną i dogorywał w szpitalu.:P

Gość gość
Będziesz musiała mu częściej dawać, bo już sie nie wypałuje po cichu w łazience ;)

Gość gość
Przysięga hipokratesa. Mała literówka. Ja nie histeryzuje tylko widzę jak cierpi... gość dziś a czy po takiej operacji bardziej boli czy mniej ?