Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniia1994

Czuje że mój chłopak mnie oszukuje co mam robić?

Polecane posty

Cześć mam problem jestem z moim chłopakiem już 2 lata mamy 10 miesięcznego synka . Ostatnio wszystko się zmieniło jest inny dla mnie wo gule nie czuły żąda ode mnie tylko seksu :( , ciągle krytykuje i wymaga za dużo . ostatnio zostawił włączonego laptopa i zobaczyłam że wchodzi na strony erotyczne . Ok nie jestem za to zła bo wszystko jest dla ludzi . Postanowiłam zobaczyć historie stron jakich odwiedzał czułam się dziwnie bo do tej pory nie miałam potrzeby go sprawdzać , ale czułam że coś jest nie tam i się nie myliłam . Okazało się że wchodził na seks kamerki na żywo a co gorsza na portale erotyczne gdzie można umawiać się z kobietami chętne na seks za kasę i szukał tych dziewczyn z naszego miasta tych portali było kilka naście . Udało mi się włamać na jego konto na jednym z tych portali i było że jest z szczecina i szuka seksu i erotycznych spotkań i wo gule wszystkie jego dane wiec to nie przypadek tym bardziej że ona co weekend jeździ do szczecina po tam studiuje i nie wiem co wtedy robi:( . Tłumaczył mi się że tylko chciał pooglądać zdjęcia przebaczyłam mu ze względu na dziecko , ale to mnie meczy strasznie mam koszmary po nocach że mnie zdradza . Dziś zdarzyła się taka sytuacja że okazało się ze wydał 1000 zł przez tydzień gdzie nigdy nie szło nam tyle pieniędzy w tak krótkim czasie , i znowu postanowiłam go sprawdzić zobaczyłam że z kąta wyciąga co chwile tu 50 zł tu 100 zł niestety nie wiem na co bo chodził do bankomatu a nie płacił przelewem jak się zapytałam na co mu tyle pieniędzy sam nie potrafił mi odpowiedzieć . Nie wiem co mam zrobić czy ona mnie okłamuje? naprawdę już nie wiem co mam zrobić pomóżcie.

Gość gość
Szczerze... to wygląda na to że faktycznie szuka przygody, kogoś nowego. Może tylko na łóżka albo dla rozrywki. Macie krótki staż więc wszystko powinno być super a tu zamęczasz się domysłami i pytaniami. Pogadaj z nim szczerze, powiedz co widziałaś i że nie chcesz tak żyć. Postaw mu ultimatum. Macie dziecko więc niech się zdecyduje z kim chce być: z rodziną (którą dla niego jesteście) czy chce się bawić. Jeszcze Ci jakąś zarazę do domu przyniesie i dopiero będzie problem. Postaw sprawę jasno! Tak nie można żyć!

Gość gość
Napisz do mnie maila a opiszę Ci jak czarno na białym udowodnić mu jaka jest prawda czerwiec2014@interia.pl