Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Dzisiaj mam nockę a w niedzielę dniówkę

Polecane posty

To dzisiaj się wyśpię a w niedzielę będę mogła spokojnie pracować... Prawdopodobnie są już fotele, krzesła, pufy. Jeszcze tylko brakuje internetu (bym mogła laptopa brać), telewizora, lodówki i mikrofali.

Gość xMietek
Grywasz na tych automatach jak jestes sama?

no a może Tobie by się właśnie udało? Chyba że masz jasno powiedziane przez szefa, że Ci nie wolno?

E, tam przejmować się tym co szef mówi. W sumie to bym mogła spróbować. Z tym, że to polega na tym, że tam się wrzuca dychę, dwie dychy, czy nawet stówkę i można wszystko przegrać. Tak jest.... już raz 10 złotych wrzuciłam i nic nie wygrałam. Poza tym jak wyjmą pieniądze z maszyny to nic można nie wygrać. Tam się nie wygrywa tak często.... to jest 10 osób na 1000.

10 na 1000 czyli 1 na 100 osób. W niedzielę musiałabyś obstawić 1 automat, liczyć osoby grające na nim (jeśli ktoś gra kilka razy, to liczyć go jak kilka osób) i zacząć samej grać po 99 osobie. Ciekawe, czy by się udało. Pewnie nie. Trzeba by było to poobserwować i zrobić taką małą prywatną statystykę.

A tak przy okazji, to kiedyś poszedłem z moją panią do kasyna pograć i graliśmy na takim jednorękim bandycie. I udało mi się wygrać, chyba z 250 PLN. I jak ona usiadła grać, to wszystko przegrała :D

na pewno, tylko działaj, bo czas ucieka. Wiesz który to szymon Majewski? Też nie ma podobno matury, a kasę robi niezłą. Tylko o ile pamiętam to on już w wieku 20 kilku lat robił śmieszne programy w radio i tv, więc zacznij szybko działać.

Wiem że Szymon Majewski, Edyta Górniak, Agnieszka Chylińska, Andrzej Wajda, Zbigniew Hołdys, Maciej Maleńczuk, Paulina Młynarski - oni nie mają matur i z nich będę brała przykład.

Tylko oni w Twoim wieku już byli znani i bardzo ciężko pracowali. Ty też jesteś znana, tu na Kafe, ale to trochę mało. Musisz być rozpoznawalna wśród szerokiej publiczności.

Właśnie, dlatego szukam od czego tu zacząć. Chcę być reżyserką i dziennikarką światowej sławy, dlatego karierę naukową porzucę głównie dla teatru, sztuki i telewizji.

Tylko musisz wystartować z czymś szokującym, tak żeby zabłysnąć. Ja bm coś kombinował na bazie Smerfów.