Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Uzależniam swoje życie od gry w pasjansa Pomocy!

Polecane posty

Od kilkunastu dni nałogowo gram w pasjansa. Tak, tego zwykłego co jest na każdym kompie. Często np. stawiam sobie takie wyzwanie, że nie pójdę posprzątać albo zrobić jedzenia póki nie wygram jednej partii. Jak już wygram wtedy mogę iść. Albo np. rozdaję nową partię i w myślach mówię "jeśli ją wygrasz to czeka cię wspaniały weekend" Dodam, że nie gram w trybie standardowym, tylko żeby było trudniej VEGAS (z czerwonym krzyżykiem).

Gość gość
to już nie jest śmieszne, idź do psychologa, bo potem już Ci tylko psychiatra zostanie

Najgorsze jak nie mogę wygrać kilka razy pod rząd. Ostatnio powiedziałam sobie, że póki nie wygram nie pójde spać, choć bym bardzo zmęczona :O

Często też sobie wyobrażam, że za każdą wygraną partię przelewają mi gotówkę na konto. W dolarach.

Gość gość
Hej Studzia fajnie że się odzywasz, pisz nawet głupoty to zawsze znak że żyjesz:)

Gość gość
I bardzo dobrze grunt to się nie załamywać, iść przed siebie i nie graj w pasjansa tylko ucz się bo podobno jakieś poprawki chyba masz, ale co ja ci będę pouczać przecież jesteś już dorosła masz swój wiek:)

Gość gość
dzwonil wczoraj ?

Gość Studzia niezalogowana
Tak dzwonił a co chcesz wiedzieć?

Gość gość
i jak tam weekend ?

ja kiedyś z koleżanką wróżyłam z pasjansa - gdy wyszedł oznaczało to odpowiedź TAK a gdy nie to NIE to tez uzależniało ha i też grałam na VEGAS i rozdawaj po trzy, ale mnie szlag trafiał tyle hajsu tracić dobrze,że to nieprawdziwe pieniądze

nie dzwonił wczoraj :( jutro podobno się widzimy :( ja się zaczynam już uczyć, mam 75 pytań do nauczenia :/

A jeszcze odnośnie pasjansa to podoba mi się ta opcja "cofnij". Bardzo przydatna możliwość. Można jej użyć tylko raz po nieudanym ruchu. Gdyby w życiu też tak można było sobie machnąć cofnij... :(

Gość gość
Też tak miałam, al najbardziej podobał mi się pasjans jaki był w systemie Vista, zmieniłam na 8 i ściągnęłam tam sobie oczywiście pasjansa, ale karty jakoś tak wolno "chodzą", że mnie to drażni i rzadziej gram :P

Gość gość
podnosze,bo wazne :classic_cool:

Gość gość
Kto podnosi, to ty Studzia? :classic_cool:

Gość gość
Studzia to dawna whedif i te inne nienormalne jakies ciapate i broken inside. Wszystko to jedno ito samo psychiczne