Gość gość Napisano Sierpień 22, 2014 czy ktos z was uczestniczy wtakich korepetycjach ???? jakie sa wasze opinie ??? zapisałam syna na matematyke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćula Napisano Sierpień 22, 2014 ja udzielam takich korepetycji z j.polskiego ,nie wiem jak uczniowie ,ale ja jestem zadowolona . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2014 znalazłam taka oferte , syn jest w gimnazium jest jak narazie chetny , czasowo i cenowo taniej ...oby jeszcze skeyp działałam bo narazie nie mamy zainstalowanego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćula Napisano Sierpień 22, 2014 dokładnie wychodzi taniej i czasowo ok . Ja na skype głównie tłumacze gramatyke,tak to daje ćw na maila. Niestety pisze też za niektórych wypracowania - ku uciesze rodziców... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2014 no wiesz to chyba normalne, inteligentnym dzieciom korepetycje nie są potrzebne, tylko osłom, więc niedziwne że sam sobie wypracowania nie napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2014 hahaha to raczej lenistwo ..a nie ze ktos osioł czy głupi....a sciagi wszkolewiesz co to??// to norma była i teraz zapewne tez są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość delta 43 Napisano Marzec 2, 2015 językowe korepetycje online http://preply.com/pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissMiss 0 Napisano Lipiec 17, 2018 Korepetycje online można różnie rozumieć, najczęściej kojarzą się one właśnie z korepetycjami przez skype. Ja mam wypróbowane najlepsze korepetycje online w formie nagrań video dla studentów i maturzystów. Gdzie znajdziecie takie korepetycje dla maturzysty z matematyki czy z geografii!? Te korki uratowały tyłek nie jednemu mojemu kumplowi na studiach. Będę za nimi całym sercem, pozdrawiam https://fizyka-kursy.pl/ Świetne korepetycje z fizyki, elektrotechniki, mechaniki i tej strasznej chemii fizycznej, wszystko wyjaśnione krok po kroku. Podobno pojawią się tam korepetycje z geometrii wykreślnej, na pewno je wypróbuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankowa 0 Napisano Wrzesień 10, 2021 Ja chodziłam na takie korepetycje do Michała Świerada i muszę przyznać, że nawet lepiej mi się tak uczyło niż jak miałam chodzić na zajęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach