Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro ślub mojego byłego a ja popadam w rozpacz

Polecane posty

Gość gość
dziewczyny ja mam 29 lat, nie mam z kim wyjsc bo wszystkie kolezanki mają dzieci i mężów. jechać tez nie mam gdzie i do kogo. jestem starą panna :'(

Gość gość
"jeszcze myslałam ze pohusta się po niej i wróci ale nie. jeszcze na pewno będą przejeżdżac koło mojego domu, brat chce im bramke zrobić, sąsiadka na bank przylezie i będzie opowiadac " mysle ze twoja zaloba trwa tak dlugo glownie dlatego, ze gotujesz sie z ta sama garstka ludzi, w tym z bylym i jego narzeczona, w tym samym zgnilym sosie. zmien otopczenie, popatrz na inne 'mordy', nie tylko sasiadki, rodziny i rodziny twojego ex i na ich szczescie, wyjedz gdzies dalej na wakacje, nad morze, w gory, mazury, za granice, wyrwij sie stamtąd bo uwierz mi, swiat sie nie konczy na twojej wsi i na tym jednym facecie. a najlepeij wyprowadz sie gdzies dalej, do jakiegos miasta, bo to ze sie tam urodzilas nie oznacza, ze tam masz zemrzec i amen. zarejestruj sie na jakims dobym portalu randkowym i poszukaj sobie faceta z innej miejscowosci, niech wyrwie cie ktos stamtad i od tego myslenia.

Gość gość
Nie martw się, zaraz się wszyscy rozwiodą i będzie towaru do brania, koleżanek na imprezy i czego zapragniesz :)

Gość gość
13:54 i to chyba bardziej o to chodzi, ze ty jestes stara panna a reszta juz w parach i to cie boli, dlatego twoja psychika ;uwiesila' sie na nim i opiera cala zaleznos od niego. nie mozna tak dlugo kogos kochac bez wzajemnosci, marzyc, zeby 'pohustal' inna i wrocil do ciebie, bo milosc na takie rzeczy nie pozwala, ty po prostu tak sobie tlumaczysz swoje staropaninstwo i sytuacje, a porawda jest taka, ze gdybys sie uwolnila od tego myslenia, cos z soba zrobila, zmienila otoczenie, to ten gosciu obrzydl by tobie i nie mialabys potrzeby tak dlugo o nim myslec. 4 lata placzu o 1 faceta to conajmniej o 3 lata za dlugo, przestan na niego patrzec, myslec o nim, tlumaczyc swoja samotnosc tym ze cie rzucil i go podswiadomie obwiniac i jednoczesnie idealizowac. wszystkie prawdy ktore sobie o nim wmawiasz sa juz dawno nieaktualne, bo wasza znajomosc jest juz bardzo nieaktualna i termin waznosci juz minal. to juz zupelnie inny czlowiek, nie tez z ktorym bylas.

Gość gość
3 lata za dlugo?! za dlugo o 4!!

Gość gość
no dajmy na to ze milosc jest glupia choroba i tak szybko sie z niej nie wychodzi, wiec 1 rok rekonwalescencji ujdzie;)

Gość gość
no w sumie rok... niech będzie :) ja nigdy nie rozpaczalam, ale moze dlatego, ze to nie mnie zostawiano :)

Gość KatD
Wszystkie po zranieniu zawsze udajecie, że Was to nie obeszło i pokazujecie jak dobrze sobie radzicie bez faceta? Ja zawsze mówię szczerze o tym jak bardzo kochałam i jak mnie to zabolało, nie mam zamiaru udawać, że nie zostałam zraniona, bo to żaden wstyd. Inna sprawa, że szybko się podnoszę i zazwyczaj 2tyg do miesiąca jestem już jak nowa ;) Możecie polecić jakies portale na ktorych można poznać kogoś sensownego nie na seks? Autorce tez sie przyda.

Gość gość
Victoria Milan. Fajny, ale uważajcie - żeby usunąć konto do zera trzeba zapłacić.

Gość gość
I to stówę!

Gość gość
4 lata po rozstaniu a ta przezywa.najwidoczniej dla niego nie bylas ta jedyna.