Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobór odpowiedniej diety

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym udać się do dietetyka. Co przechodzę na dietę to nie mogę schudnąć, nie wiem czy wybieram nieodpowiednie dla mnie czy one nie działają. Męczę się też na tych dietach i walczę sama ze sobą. Postanowiłam więc udać się do dietetyka i może on ułoży mi odpowiednią dietę, zrobi badania itp. Może ktoś z Was może podzielić się doświadczeniami? Od czego zależy cena takie konsultacji?

Gość gość NH
Ja chodzilam do natur housa , sama schudlam 20 kilo I stanelam , a tam na zmiane mialam diete na zbicie wody , a potem tkanki , sekwencje tygodniowe , do tego suplementy diety I ze 125 kilo dotarlam do 84 , jest super , polecam

Gość gość
ja korzystałam z porad u dietetyka i powiem szczerze, że nie mogłam trafić lepiej, lekarz rozpisała mi odpowiednią dietę jem to co lubię, nie jestem głodna i chudnę :) co do ceny to możesz sprawdzić na zyskoman. pl

Gość gość
ja korzystałam z porad u dietetyka i powiem szczerze, że nie mogłam trafić lepiej, lekarz rozpisała mi odpowiednią dietę jem to co lubię, nie jestem głodna i chudnę co do ceny to możesz sprawdzić na zyskoman. pl

Gość innuitka
ceny nie są duże nie powinno to przekroczyć 100zł mogę polecić bardzo dobrą poradnię we Wrocławiu http://jasmed.pl/ tam na pewno uda ci się schudnąć

Gość gość
stosuje od tygodnia dietę limvena i koktajle które są w ramach odchudzania z limveną. Skutki są fajne w postaci spadku wagi, dużo mniej jem i na prawdę poprawiło się moje nastawienie jeśli chodzi o temat odchudzania. Wcześniej byłam zniesmaczona brakiem efektów, a limvena daje radę.

Gość gość
Z odchudzaniem i dietą poradziłam sobie sama.Dużo dało mi zastosowanie tabletek Foreverslim.Sądzę że gdyby nie one wcale nie było by tak łatwo i prosto.A tak bez wielkich wyrzeczeń schudłam 14 kg.

Gość gość
Zamawiają Foreverslim nie myślałam o tym że uda mi się schudnąć aż tyle.Liczyłam na to że jak dam radę zrzucić 5 -6 kg to będzie spory sukces.A tu ku mojemu wielkiemu zdziwieniu waga po trzech miesiącach pokazała -13 kg.Istotne jest to żę nie wystąpił efekt jo-jo chociaż bardzo się tego bałam.