Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
radek123321

nie układa mi się w życiu i nigdy nie byłem szczęsliwy pomóżcie mi proszę was

Polecane posty

Witam mam 19 lat od dłuższego czasu jestem bardzo nieszczęśliwy tzn od zawsze nie wiem co to znaczy być szczęsliwy, nie mam wogóle dziewczyny bardzo tęsknie za pierwszą dziewczyną dla mnie nic się w życiu nie liczy tylko miłość bardzo tego pragne. Mało tego niedługo będe w liceum zaocznym wtedy to już wogóle czasu nie będe miał na znajomych bo w sobote i niedziele będe chodził do szkoły jestem załamany tym wszystkim nikt mną się nie interesuje, nikt do mnie nie napisze a jestem bardzo fajnym chłopakiem idzie ze mną o wszytkim pogadać tylko nie wiem dlaczego ludzie nie chcą mnie poznawać, mam problem z rodzicami mój wujek od dziecka wszystko mi kradnie jakiś czas temu ukradł mi telefon na który wydałem 380 zł wszystko mi kradnie co popadnie a rodzice nic z tym nie robią nie chcę mieć takich rodziców chcę mieć kochająca matke, moja mam wogóle mną się nie interesuje smutno mi czasami nawet jestem zrozpaczony jestem samotny, nawet tata w wieku 6 lat mnie nas zostawił poznać jakaś dziewczyny to dla mnie marzenie tylko nie wiem czy kiedyś ją znajde byłem zakochany 5 razy ale i tak nic z tego nie wyszło czasami nie chce mi się życ w domu nikt na mnie nie czeka ja już nie wiem jak mam żyć pomóżcie mi proszę was dajcię jakieś rady :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować