Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria8989

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość daria8989

Jestem młoda, wiek nieważny, po prostu głupota ludzka, ale nic nie zrobisz. Sprawa wygląda tak: Były pieszczoty, była palcówka, później mój chłopak lekko włożył penisa, ale jedynie 'grzybka'', było super, naprawde, ale tylko wtedy.. Jak juz czuł, że dochodzi to wyjął i od razu spuścil mi sie na brzuch.. Jestem bardzo przerazona, bo boje sie ze moglo sie cos dostac :/ mam chyba dni płodne, nie wiem, bo mam nieregularny okres... pomocy...:(

Gość gość
puknij sie w leb, do ksiazek

Gość gość
jeśli sperma została w pochwie i były dni płodne to owszem ciąża wchodzi w grę. A mogła zostać skoro jak piszesz wyjął członka i zaraz wytrysnął. Jak długie masz cykle?

Kurcze, nie strasz :( Jak to mogla zostac? przecież wyjął :/ ehh.. Miałam regularne, ale teraz to naprawde nie mam pojęcia, wszystko od paru miesięcy sie kompletnie pozmienialo

Gość gość
No ale mogło już coś wypłynąć wcześniej. Z przerywańców jest wiele dzieci -szczególnie jak facet niedoświadczony a za to bardzo napalony. Jak to nie wiesz kiedy miałaś okres? Nie możesz policzyć długości od jednego cyklu do drugiego? (od pierwszego dnia okresu do dnia poprzedzającego kolejny okres)

Gość gość
W którym dniu cyklu to było?

Gość gość
A czemu miałabyś być nic na to nie wskazuje. Takie przypadki to rzadkość uwierz

Jeju dziekuje, od razu poczulam sie lepiej :) O nie, jak narazie koniec z takimi wybrykami, jednak czlowiek uczy sie na bledach... Jak narazie male pieszczoty, wole miec mniej przyjemności i bez strachu, niz cudowne uczucie i tygodnie strachu... Pozdrawiam! :*

Gość Wróżka dzieciuszka
Tak jestes w ciąży i to na dodatek blizniaczej.... bedzie chlopczyk i dziewczynka...

Gość gość
A wiesz czym jest preejakulat? Jeśli nie to zajrzyj do książek i za stanów sie