Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos wychodzi ?? Oobe tylko dla wtajemniczonych

Polecane posty

Gość gość

Jak czesto udaje wam sie wychodzic? ja nie wykonuje zadnych cwiczen i wychodze trzy/ cztery razy w miesiacu, ale na bardzo krotko, a wy?

Gość gość
Kiedys czytalam o tym zjawisku i bardzo mnie to zaciekawilo a jak to robisz, ze wychodzisz z ciala?chcialabym sprobowac...

Gość gość
ja wlasnie nic nie robie, samo przychodzi , nie wiem dlaczego, ale nagle tknela mna potrzeba praktyki tego zjawiska. Pierwszy raz zdarzylo mi sie to po paru kawach i krotkiej ilosci godzin snu, a potem zdarzalo sie coraz czesciej .

Gość gość
i dokad sie wtedy wybieracie? mnie sie zdarza tylko kontrolowany sen, czasem nad ranem , tez fajne uczucie

Gość gość
nie udalo mi sie wejsc nigdy w astral, zawsze gdzies w poblizu. Np teraz opiekuje sie starsza panią i dzisiaj w nocy wyszlam, wiec sprawdzilam , czy z nia wszystko ok . ale chyba zaczne to praktykowac

Gość gość
slyszalam taka opinie, ze mozna wyjsc z ciala i juz do niego nie powrocic - jesli na swojej drodze spotka sie jakies zle istoty (ze swiata pozaziemskiego) - wierzycie w to? To wtedy sie umiera czy jak?

Gość gość
ja spotkalam i nie umarlam, w sumie dwa razy :) raz mnie cos ugryzlo i wrocilam do ciala, za drugim razem cos wisialo nade mna i nie pozwolilo sie ruszyc :) Mam pomysl, zacznijmy praktykowac i motywowac sie wzajemnie na tym forum, kto jest ze mna?

Gość gość
i prosze was, zero sciem, jesli kommus sie nie udalo a ma zamiar pisac, ze sie udalo :) co wy na to?

Gość gość
jejku az trudno w to uwierzyc..a jak te istoty wygladaly?nie balas sie? ja jestem za, ale nie wiem czy mi sie uda wyjsc z ciala

Gość gość
Od siebie dodam, ze pare razy w zyciu mialam paraliz senny, ale to jest akurat bardzo nieprzyjemne..moj organizm tak reaguje na stres itp

Gość gość
Nade mną (ciałem) również raz stała ciemna postać podczas wyjścia. Poczułam coś złego i szybko wróciłam, a to tam stało w jakby w kapturze bez twarzy. Możecie się śmiać, ale to wyglądało trochę jak dementor :P Od tego czasu bardzo rzadko mi się zdarza oobe, chyba podświadomie się boję.

Gość gość
chcesz zeby cie opetalo??

Gość gość
Oczywiście, że nie. Nie panuję nad tym, nigdy nie uczyłam się wychodzenia z ciała. Od dziecka samo mi się to przydarzało .

Gość mimissss
Jestescie pewni, ze to wychodzenie z ciala, a nie zludzenie? Podobno to rodzaj swiademego snu, tylko senna rzeczywsitosc tworzysz wyobrazajac sobie wychodzenie z ciala

Gość OnlyDreams
mam swiadome sny, czeste paralize senne gdzie widze inne dusze, nauczylam sie poruszania w czasie paralizu sennego, potrafie wstac z lozka i przygladac sie tym zjawa - ale wychodzic z ciala nie potrafie, choc kilka razy bylam naprawde blisko, jednak przeraza mnie samo uczucie unoszenia sie nad cialem, wiec szybko wracam do siebie

Gość gość
Kurcze to teraz mnie troche przerazilas, musze o tym poczytac, ja wlasnie podczas paralizy sennych widzialam ciemna postac, czulam jak cos mnie chwyta za nogi, slyszalam glosy itd

ja widze rozne rzeczy w czasie paralizu sennego, czasem to juz nawet nie wiem czy to paraliz czy cos innego, bo zdaza mi sie widziec duchy w ciagu dnia lub tuz po przebudzeniu. Moze myle pojecia, sama potrafie wejsc w paraliz senny, potrafie uciszyc serce, w sensie zwolnic jego bicie, wtedy wlasnie czuje ze odplywam no i przychodzi to typowe dla paralizu sennego uczucie, ciezkie powietrze, brak oddechu i zjawy, duchy, jak wolicie - czasami takie zjawisko przychodzi ze tak powiem samo od siebie, potrafie w ciagu jednej nocy wchodzic w paraliz kilkanascie razy i sie z niego wybudzac OObe szczerze sie boje, nie wiem czy bylabym wstanie pozniej wrocic, z moja ciekowoscia byloby ciezko

Gość mistrz OOBE i LD
a po co wam out of czosnek experience?

Gość gość
podczas palalizu normalne jest ze ma sie omamy typu glosy , postacie , ludzki mozg plata takie figle

tak samo jak mowi sie ze paraliz wystepuje w fazie ram czyli glebokiego snu, a ja wystarczy ze przymkne oko i wchodze w paraliz bez problemu, jak nie chce go miec to otwieram oczy, siedze na lozku i biore kilka glebokich oddechow

Gość gość
Obejrzalam ten filmik..dziwne, bo ja zawsze paraliz senny mialam miedzy 2 a 3 w nocy i podczas paralizu nie moglam zrobic kompletnie nic, moglam jedynie oddychac i glebokie oddychanie sprawialo, ze paraliz ustepowal..

Gość gość
Nie wiem jak u innych, ale w moim przypadku jest to na 100% oobe, nie paraliż. Nie ma innego wyjaśnienia na to, że zdarzenia które pamiętam ze "snu" miały miejsce w rzeczywistości :)

Gość gość
ktos jeszcze w to sie bawi?

Gość gość
mnie się zdarza regularnie po paleniu , wredy biegnę i czuję że się unoszę , nie nie latam a po prostu unoszę się zamiast biec . Oczywiście sama natura ,żadnej chemi