Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciółka się do mnie nie odzywa...

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiałam z nią w poniedziałek rano, miała mi sygnał puścić wieczorem jak będzie wolna i do tej pory cisza.. zadzwoniłabym do niej ale w 99% przypadków kiedy do niej dzwonie ona nie może rozmawiać, bo albo jest w pracy, albo z chłopakiem, albo na zakupach, albo w mieszkaniu, które wykańcza itp itd Poza tym nie lubię się narzucać. Jest mi jakoś przykro z tego powodu.....

Gość gość
tak ja właśnie porzuciłam "przyjaciółkę za bardzo się kleiła a ja potrzebuję oddechu swobody nie chcę gadać kazdego dnia tylko wtedy gdy mi się zachce nie chce doradzać w każdej pierdole pocieszać ani na pewno zwierzać nie trawię tego.więc po symptomach doradzam:CZEKAJ na jej krok,mnie przycisnęła i zwiałam na zawsze i nie wrócę!

Gość gość
widocznie taki masz charakter.. mysle ze moja przyjaciolka by mnie nie "rzucila" z takiego powodu

Gość gość
Dodam, że mam mega doła od ostatniej rozmowy, bo przekazala mi bardzo niefajną informacje wtedy.... mysle ze mogla sie domyslec jak to na mnie wplynie, a nie odezwala sie ani razu.... nie spytala jak sie trzymam...

Gość gość
a wasi przyjaciele są zawsze kiedy ich potrzebujecie?