Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gimnazjum dla dorosłych Warszawa. Nigdzie nie ma!!!

Polecane posty

Gość gość

O masakra. W Warszawie, żeby nie było gimnazjum dla doroslych? Jedyne do którego mógłbym się zapisać i nie kolidowalo by aż tak z moją pracą chyba likwidują. Mają zapisy tylko do 3 klas. A ja jestem w 2 to co mam zrobić mam być już zawsze głabem? Drugie gim dla dorosłych to od pn do środy w porannych godzinach. Odpada bo ja pracuje!!!!!! Co robić? Jeszcze zostalo mi 3 . Nauka co dwa tygodnie w weekendy. Co robić?

Gość gość
Na śląsku jest bardzo dużo takich szkół :) Przeprowadź się - polecam szkołę Delta Edukacja :D

Gość gość
Na śląsku jest bardzo dużo takich szkół, od koloru do wyboru. Myślę, że na pewno mógłbyś coś znaleźć dla siebie. Jest wiele kierunków do wyboru, np. technik weterynarii, technik usług kosmetycznych itp. Dziwne mi się zawsze wydawało, że w Warszawie jest bardzo dużo szkół policealnych i dla osób Dorosłych. Może jest zbyt duża konkurencja.

Gość gość
Cku 3 warszawa księcia Janusza gim i lo.

Gość gość
To zapraszam na Śląsk :) Tu jest dużo takich szkół !

Gość gość
No na śląsku faktycznie jest bardzo dużo takich szkół. Ja chodzę do szkoły Delta Edukacja :) Zapraszamy do nas :)

Gość gość
Ja zastanawiam się nad szkołą Delta Edukacja a siódemką, ale wybiorę chyba tą pierwszą bo słyszałam więcej dobrych opinii. Z tego co kojarzę w tej drugiej szkole są opłaty, jakieś kary - więc odpada jak dla mnie :)

Gość gość
Ja uczę się w tej szkole już drugi rok i jestem mega zadowolona :) Wszystko idzie jak po maśle :) Różnica między zwykłą szkołą, a tą jest ale pozytywna dla mnie :) Myślę, że każdy kto będzie tam chodzić będzie zadowolony tak jak ja :D

Gość gość
jak nie ma gimnazjów dla dorosłych w wawie a tu? Gimnazjum dla Dorosłych nr 69   Gimnazjum Adres: Kawęczyńska 12, Warszawa Telefon:22 818 51 04 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy? Dodaj brakujące informacje Dodaj witrynę

Gość Są trzeba dobrze poszukać
Gimnazjum nr 159 dla Dorosłych   Gimnazjum Adres: Księcia Janusza 45/47, Warszawa Telefon:22 632 59 70 Centrum Kształcenia Ustawicznego nr 5   Szkoła Adres: Mińska 1/5, Warszawa Telefon:22 818 70 21

Gość gość
Zapraszamy ostatni moment do zapisu ! ul. Dworcowa 10/2 Bytom Szkoła Delta Edukacja W ofercie: - Gimnazjum dla Dorosłych, - Liceum dla Dorosłych, - Szkoła Policealna (opiekun medyczny, technik weterynarii, technik bhp, kosmetyka itp.) Wszystko za free - bez ukrytych kosztów. Zaświadczenia, legitymacje wydajemy całkowicie bezpłatnie !

Gość gość
W Katowicach również jest Gimnazjum dla Dorosłych i to całkowicie bezpłatnie. Delta Edukacja, polecam! :)

Gość gość
Wiadomo jak to będzie wyglądało z gimnazjami od września ? Teraz jest chyba ostatni moment na zapis ? Potem już nie będzie gimnazjum, prawda ?

Gość gość
OSTATNIA SZANSA - UCZ SIĘ KRÓCEJ W LICEUM / ostatnie zapisy do GIMNAZJUM! Zachęcamy do zapisu do Gimnazjum i Liceum dla Dorosłych - zaocznie, wieczorowo lub dziennie!! W związku ze zmianami w systemie edukacji, gimnazja są likwidowane, wraca ośmioletnia szkoła podstawowa oraz czteroletnie liceum. To ostatni dzwonek aby ukończyć szkołę w starym systemie! Prowadzimy właśnie zapisy na wrzesień! Zachęcamy do rejestracji online na blue.edu.pl/ oraz do kontaktu z pracownikami sekretariatu szkoły: Warszawa, ul. Szpitalna 1/10 piętro 3 tel. 533 075 975 warszawa@blue.edu.pl Zapraszamy!!!