Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać

Polecane posty

Gość gość

że facet chciałby coś więcej/podoba mu się dziewczyna, ale jest nieśmiały czy też boi się to pokazać?

Gość gość
wtedy grdyka mu chodzi jak na tą panne patrzy i nerwowo ślinę przełyka

Gość gość
Ja zauważyłam: szybkie ukradkowe spojrzenia kiedy myśli że nie widzę, przeczesywanie włosów (ale może ma taki zwyczaj po prostu), zazwyczaj jedna stopa zwrócona w moją stronę, ale może tak po prostu siedział. Sama już nie wiem ;>

Gość gość
Jeszcze coś?

Gość gość
to widać w oczach źrenice gwałtownie się rozszerzają gdy patrzymy na kogoś kto nam się podoba to reakcja nad którą nikt nie panuje analogicznie, źrenice zwężają się gdy patrzymy na kogoś kogo nie cierpimy lub się go boimy

Gość gość
a jeśli boje się i mi się ktoś podoba? To co. Zwężone czy rozszerzone?

Gość gość
Jak Ci się ktoś podoba to zawsze rozszerzone :P

Gość gość
A co jeśli ktoś ma takie oczy ciemne, że nie widać tego?

Gość gość
1. Gapienie się w oczy. 2. Obserwowanie, kiedy nie widzisz. 3. Zmiana tembru głosu. 4. Właśnie maślane oczy i rozszerzone, błyszczące źrenice. 5. Pozwolenie na wkroczenie w swoją sferę osobistą (czyli nie odsuwanie się kiedy podejdziesz bardzo blisko, pozwalanie na dotyk). 6. No jak jest nieśmiały to speszony na pewno poznasz. Nerwowe tiki, dziwne zachowanie, uciekanie wzrokiem. 7. Może się z Tobą droczyć i Ci dokuczać. 8. Zawsze Ci we wszystkim chętnie pomaga.

Gość gość
Kilka pasuje, a kilka nie :/

Gość gość
Co pasuje a co nie?

Gość gość
1. Gapienie się w oczy. Raz tylko tak się gapiliśmy przez kilka sekund nic nie mówiąc. Ja przerwałam, bo słaby ze mnie zawodnik :P 2. Obserwowanie, kiedy nie widzisz. Zauważyłam kątem oka, że często się rozglądał i zatrzymywał wzrok na mnie o ułamek sekundy dłużej, gdy patrzyłam w inną stronę. Ale chyba nie obserwował, chyba, że gdy wcale nie widziałam. 3. Zmiana tembru głosu. Nie zwróciłam uwagi, raczej na nie. 4. Właśnie maślane oczy i rozszerzone, błyszczące źrenice. Również nie zwróciłam uwagi na źrenice :/ maślanych oczu też nie miał. 5. Pozwolenie na wkroczenie w swoją sferę osobistą (czyli nie odsuwanie się kiedy podejdziesz bardzo blisko, pozwalanie na dotyk). Pasuje. Raz nawet sam mnie objął w talii, ale to chyba wynikało z sytuacji. 6. No jak jest nieśmiały to speszony na pewno poznasz. Nerwowe tiki, dziwne zachowanie, uciekanie wzrokiem. Pasuje. 7. Może się z Tobą droczyć i Ci dokuczać. Nie pasuje, ale zagadywał. Często pytał o coś. 8. Zawsze Ci we wszystkim chętnie pomaga. Nie.

Gość gość
Sama sobie wmówiłaś dziewczyno. Odpuść

Gość gość
Nie sądzę! :D

Gość gość
To nie byłam ja! Kto pomoże? :(((

Gość gość
No to jako facet Ci powiem, z własnego doświadczenia, że on nie kocha Cię/nie jest zauroczony. Ale chciałby Cię zaliczyć. Chociażby z tego, że dotyka Cię w talii i nie widzisz tego charakterystycznego błysku w jego oczach. Sry za dobitne wyrażenie, ale no inaczej tego nie określę. Kapię mu co najwyżej z pyska na Twój widok, ale związku z nim nie stworzysz. On Cię weźmie navraz, może na dwa. Ty się zakochasz a on Cię kopnie w tyłek. Sry, ale wiem co mówię. Sam jestem facetem i to zakochanym. Wiem jak jest. Typowy ru/chacz sory :O

Gość gość
Czyli Twoim zdaniem podobam mu się? Tylko o to mi chodziło :D Widziałam kolesia kilka razy i to na chwilę, więc nie ma szans być zauroczony ani tym bardziej zakochany, bo praktycznie w ogóle się nie znamy ;) I nie jestem raczej z dziewczyn, które dałyby się zbałamucić na raz, dwa. Mam twardy charakter :P Ale dzięki za troskę i szczerość ;D

Gość gość
Tak myślę, że mu się podobasz.

Gość gość
Mógłby się odezwać, wrr. Coście się panowie tacy wstydliwi porobili ostatnimi czasy?