Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mi powiedziała, że jestem nienormalna, bo piję alkohol przy dziecku

Polecane posty

Gość gość
Nie nienawidze alkoholu,cozes sie tych plotow czepila i ojcow pijanych,chyba ty masz jakis problem :O ....owszem lubie wypic i winko moze byc****iwko,a i wodeczka,jak jest okazja,czemu by nie,w koncu to dla ludzi...ale na wszystko jest czas i miejsce i okolicznosc...a picie do lustra przy dziecku w dzien,niestety nie jest normą ....

Gość gość
hehe no rzeczywiscie, autorka normalnie lampke wina chlala do lustra, nastepna przewrazliwona kwoczka sie odezwala

Gość gość
nie jestem przewrazliwiona kwoczka ,jak juz to stara kwoka,ale ,jak juz pisalam,na wszystko jest czas i miejsce...

Gość gość
a poza tym picie samemu to picie do lustra i nie ma znaczenia ile,czy jedna czy piec lampek

Gość ciasteczkowa_mi
Tutaj pisza same tepe kwoki co mysla, ze od jednej lampki czy jednego piwa to juz sie trzeba sciany trzymac :D Po drugie a czemu nie mozna pic samemu? Niektorzy pija lampke wina czy piwo dla smaku, tak jak niektorzy jedza lody czy czekolade od czasu do czasu, a nie po to zeby sie napierdzielic i spiewac w towarzystwie :o tak trudno wam to tepe dzidy pojac? Co za patologiczny kraj, gdzie alkohol jest kojarzony tylko z pijackimi spedami i chlaniem na umor. Ale co sie dziwic, obraz na pewno wziety z dziecinstwa.

Gość gość
nie bede z idiotkami dyskutowac,tak,kuzwa,obraz z dziecinstwa.... tak,to ja jestem nienormalna,bo nie piję przy dziecku....szkoda gadać...

Gość gość
wy nie macie pojecia,co to jest alkoholizm....tylko ten jest alkoholikiem,co chleje na umór,taaak? to może poczytajcie troche,zanim przyklaśniecie kolejnej idiotce,że co tam,lampeczke winka,ot tak dla smaku w samotnosci....to wy macie wypaczony obraz alkoholizmu i same sobie wmawiacie,że takie popijanie,jak ma sie ochote,to nic takiego...otóż nie! nie trzeba sie spijac do nieprzytomnosci,zeby byc alkoholikiem,ale wy jestescie najmądrzejsze....głupie pijaczki :O

Gość gość
nastepna idiotka....pijcie,pijcie...wasze zdrowie pijaczki!

Gość gość
chyba trzeba zwijać do aresztu ludzi z ogródków, którzy piją piwo, a dzieci w pobliżu szaleją dobrze ktoś zauważył, że nadgorliwość gorsza od faszyzmu

Gość gość
no nie moge pol swiata popija wino czy piwko do luchu czy obiadu...normalnie sami alkoholicy, tylko Polska to wzor cnoty gdzie lampka wina kojarzy sie prawie kazdej mamusce z alkoholizmem, no coz chyba jakies zle wspomnienia z dziecinstwa buahahaha

Gość gość
co ty sie tak srasz z tym obrazem z dziecinstwa,padlo na leb,czy co?

Gość gość
Widze, ze tutaj sie klotnia wywiazala a ja wam powiem, ze ja osobiscie bym nie chciala zeby moja mama pila sobie "dla smaczku" Dobrze , ze nie pila , chwala jej za to . Takie matki jak wy to na pal nabic. Hoooj z was a nie matki.

Gość gość
dzieki gosciu 20.25...bo juz sie zastanawialam,czy nie zaczac pic,skoro to taka norma(pic ot,tak,kiedy najdzie ochota,przy malym dziecku,w ciagu dnia,bo ja do abstynentów i przeciwników nie naleze,ale caly czas probuje przeforsowac zdanie,że jest czas i miejsce,ale zostalam glupia dzida,kwoka i czym tam jeszcze....

Gość gość
jestescie alkoholowe mamy poprostu

Gość gość
eeee tam,europejskie...ba! nawet światowe,kuzwa damy ! z wczorajszym oddechem :O ,ale nieeee.....to przecież norma

No pewnie przeciez matka nie czlowiek co glupie pipy? Taka jest wlasnia wasza rola, sprowadzona do tych waszych pip i tego co z nich wypluwacie raz na 9 miesiecy :D

Gość Trety
U nas w rodzinie nikt nie ma nic przeciwko jak się pije przy dzieciach. Zresztą, czemu mieli by mieć coś przeciwko, nie bardzo rozumiem tematy. Inną sprawą jest jak oboje rodzice piją, wtedy kto się zajmie dzieckiem, kto pojedzie samochodem do szpitala w razie problemu? Musi być ktoś trzeźwy. Ten ból że nie wypije sobie człowiek już w parze, ewentualnie sekwencyjnie, ale to trzeba mieć dobry sprzęt do mierzenia poziomu alkoholu, żeby wiedzieć czy alkohol wyparował, np alkomat elektrochemiczny.