Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OnlyDreams....

Polecane posty

Gość gość
prosze o kontakt w sprawie bad klin.... Jak ci poszlo?Udalo sie?

Gość gość
tak...pisalas wczesniej ze podchodzisz do badan klinicznych... Chcialam sie dowiedziec jak u Ciebie sie to potoczylo.Ja juz zakonczylam badanie... niestety nie wyszlo

tak, ale dopiero pod koniec grudnia zaczynam stymulacje hormonalna. Wiec za duzo Ci nie powiem. PIszac badania kliniczne, mialam na mysli caly szereg badan od USG, badan hormonalnych, testu sluzu, spermy itd Wyszlo, ze nic mi nie dolega, wyniki mam ksiazkowe, moj M niestety ma 1% plemnikow zdolnych do zaplodnienia, a to zdecydowanie za malo. Lekarz jedynie powiedzial, ze przy mojej wadze, wieku i zdrowiu fizycznym wszystko powinno pojsc po naszej mysli. Przykro mi, ze Wam nie wyszlo.. co poszlo nie tak? wiesz?

Gość gość
1% zdolnych coś zdziałać?? ten twój Antonio jest zwyczajną portugalską kaleką! :o

Gość gość
dlaczego to Ty masz stymulacje, jak on ma problemy z plodnoscia? musi sie teraz super zdrowo odzywiac, odpowiednio ubierac, medytowac, uprawiac sport, a wyniki sie pewno poprawia

Gość gość
OnlyDreams dziś Dziewczyno, idź bez męża na jakąś impreze i daj się przerżnąć jakiemuś śniademu (to ważne) fagasowi. Szkoda czasu na pieprzenie z in vitro.:D

Gość gość
:D:D

Gość gość
szkoda, że to kobieta musi się męczyć skoro to facet jest niepłodny :( już dawno ktoś powinien wymyślić jakiś sposób na zwiększenie płodności męskiej...

Gość gość
http://dzieci.pl/gid,16888254,img,16888255,kat,1033549,title,10-sposobow-na-zwiekszenie-plodnosci-mezczyzn,galeria.html?smgputicaid=613bcf

Gość gość
Są różne naturalne sposoby, warto spróbować.

prawie 5 lat sie staramy, na naturalne metody troche za pozno, od roku bylismy na liscie do in vitro. M w tym czasie ze 3-4 spermogramy wykonywal, bral witaminy, pil ziolka i inne d**erele - nie pomoglo Trudno, bedzie co ma byc

Moj M ma troche cialka, fakt - ale nie ma siedzacego trybu zycia, nie pije alkoholu, je zdrowo - codziennie owoce i warzywa to podstawa, ryby, chude mieso, owoce morza. Nie pije napojow gazowanych jedynie wode. Nie mam pojecia skad sie u niego wziela taka wada plemnikowa i nie rozumiem dlaczego ma wiecej cialka. Jem wiecej smieciowego jedzenia ( lubie chipsy i slodycze ) i wygladam calkiem calkiem, a on unika i fakt ze zrzucil 20 kg od czasu kiedy sie poznalismy, no ale na wiecej sie nie zapowiada raczej. Myslalam by przejsc sie z nim do dietetyka. Moze jego metabolizm nie reaguje zbyt dobrze na produkty ktore je ( zdrowe jedzenie, no ale roznie to bywa )

Gość gość
To może jeszcze trochę powinien zrzucić?

on nie ma jakiejs tam otylosci, jego BMI to 28 - tragedii nie ma Ma nadwage, ale nie ma otylosci