Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3dmarks

nazwa www dla pracowni tatuażu i rysunku

Polecane posty

Gość 3dmarks

Witam! Jaka nazwa www dla pracowni tatuażu kobiecego oraz komiksu/rysunku czarno białego będzie dobra. Do wyboru trzy konkretne opcje: 1) www tattoo-house.pl 2) www illustria-tattoo.pl 3) www housetattoo.pl Bardzo uprzejmie proszę, aby nie głosowały dzieci w wieku poniżej 15lat. W świetle prawa, studia tatuażu powinny przyjmować tylko osoby po 18roku życia (po16 tylko ze zgodą rodziców) i do takich klientów muszę trafiać. Będę zatem wdzięczna za waszą wyrozumiałość. z góry dziękuję za pomoc

Gość marika7859
1 lub 2

Gość gość
Może Klinika Oszpecania ? albo Pracownia Brudnopisu ? ewentualnie Salon Aseksualny ?

Gość gość
Www.klinka oszpecania .mmmm dobre

Gość gość
www.dziargnamstajl.pl będzie debest

Gość gość
Zaklepałem już te nazwy, dzięki za pomysły.

Gość gość
trochę od was hipokryzją zaleciało. chodzicie na doczepianie ohydnych sztucznych paznokci, włosów, odsysacie tłuszcz, wycinacie żebra, i to jakoś was nie razi. czemu zatem tatuaz mialby byc czyms zlym? wszystko, jesli jest robione profesjonalnie, jest dla ludzi. dziewczyna pyta o cos dla niej na pewno istotnego, a Wy się nabijacie. To ze powstają takie studia to sprawa indywidualna, spoleczenstwo idzie na przod, dzis tatuaz to nie wiezienny malunek, czasem na cialach nosi się piekne obrazy. ja sama bym sie raczej nie zdecydowala, boje sie bolu, ale nie mam nic przeciw ogolnie.

Gość gość
Nazwa 3, ponieważ nie zawiera myślnika