Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem 001

drugie dziecko wogóle nie jest do mnie podobne

Polecane posty

Gość problem 001

witam serdecznie dwa i poł m-c temu urodziła sie nam córka ....lecz niestety nie jest do mnie podobna ja z żona mamy jasną karnacje i nie bląd ale jasne włosy ,,,pierwszy syn jest wypisz wymaluj ja .....a za to córka nic ma ciupkę czarniejszą karnacje ciemne włosy i pieprzyk na policzku ja nie mam zadnych wielkich pieprzyków na twarzy za to zona ma tzw myszkę na szyi ,,,,czy to geny czy moja zona czasem czegos nie ukrywa ......

Gość gość
Możesz zrobić test na ojcostwo Chociaz czasem to lepiej nie wiedzieć..

Gość gość
Kup sobie słownik. :)

Gość gość
A zona ma ciemne rodzeństwo?

Gość gość
albo ty masz ciemna karnacje ktores z dziadkow? ja wyglądam jak moja babcia a jestem facetem oczywiście w męskiej wersji

Gość gość
Tak, tak o podobieństwie świadczy kolor włosów u niemowlęcia, pieprzyki i karnacja. Weź się zawiń i dokładniej dziecku i dalszej rodzinie przyjrzyj. Rysy twarzy, usta, nawet budowę ciała często widać po kim jest. Kolor oczu powinien się dopiero kształtować. Zapytaj matki jakie włosy ty miałeś jak się urodziłeś. Zapytaj teściowej jak wyglądała twoja żona. Włosy niemowlęcia mogą po roku czasu zmienić diametralnie kolor. Ja byłam jasną blondyneczką, do wieku ok 2 lat, potem już ciemną szatynką. Mój brat był dosłownie siwy. Siostrzenica była czarna, teraz jest jaśniutka. Ma 5 lat. Druga nie jest w ogóle do ojca podobna, a do swojej prababci. Moje dzieci były bardzo podobne do męża jak się urodziły, a starsza była czarna i miała ciemną karnację. Mąż blondyn. Syn szwagra nie jest do niego podobny, ale jest bardzo podobny do mojej drugiej córki i swojej babci, czyli matki ojca.

Gość gość
wklej grupe krwi dziecka Twoją i zony:) napiszę Ci czy mozesz byc tata

Gość gość
dziecko to mieszanka genów, nie twój klon, baranie...pewnie ktoś z rodziny miał ciemne włosy. Moi rodzice oboje są bladzi, za to siostra wygląda w środku zimy jakby wróciła z wakacji...tak samo jak babcia ;)

Gość gość
pewnie w szpitalu zamienili

Gość gość
obejrzyj dokładnie uszy dziecka