Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Facet mi nie wierzy że będę na niego czekać jak wyjedzie

Polecane posty

Gość gość
Koniecznie pisz :). Życie koncentruje się wokół połykania i pokazywania różnych części ciała (w tym cipki), ale skoro rola forumowego błazna ci odpowiada to udzielaj się dalej. Ktoś musi tę rolę pełnić, więc dlaczego nie ty :)

Już jesteś tak nagrzana że dała byś się zerżnąć każdemu. Ssiesz kutasa już jest Ci tak dobrze...wskakujesz na łóżko, wypinasz tyłek, twarzą dotykasz materaca dyszysz z podniecenia...wypinając się, jedną ręką masujesz jędrny tyłek i odsuwasz pasek stringów na bok...dłonią rozszerzasz pośladki...śliczne ciało w body i stopy odziane w piękne szklane szpilki podkreślają Twój prestiż...mówisz wtedy do mnie szeptając: - zerżnij mnie jak swoją ****ę! Mój język ląduje między twoimi pośladkami liżąc twoją pyszną cipeczkę, stękasz, wijesz tyłeczkiem jakbyś chciała żeby mój język wylizał każdy centymetr twojej dupki...Leżąc twarzą do materaca jedną dłonią masujesz swoje jędrne piesi...Aż stękasz z podniecenia. Ciągle powtarzasz - O tak! , jeszcze!, jeszcze!..mocniej! palce wędrują w kierunku twojej prześlicznej dupki...masuję ją, zaczynam ją lizać moim ciepłym językiem...wtedy dopiero czujesz dodatkowego kopa podniecenia...chwytasz za moje włosy i dociskasz mnie mocniej...żeby mieć większą przyjemność...w czasie kiedy ja tobie wylizuję pyszną dupkę ty zaczynasz sobie robić palcówkę wolną dłonią Twojej cipce .. stopniowo powtarzając : -o tak, o taK! O tAK O TAK! Liż ! Daję Ci swój palec do wyssania od razu go połykasz z zamkniętymi oczami...kiedy staje się wilgotny rozmasowuje nim otwór w Twojej dupce, Ty już rozszerzasz dłońmi pośladki oddając się w całości...powoli mój palec znika w Twojej ślicznej dziurce...Ty z wrażenia otwierasz oczy i ryczysz z rozkoszy...nachylam się nad Tobą, Ty nadal elegancko wypięta gotowa od dawna na rżnięcie..kładę moje dłonie na Twoich uniesionych pośladkach, Ty automatycznie nadziewasz się sama na sztywnego kutasa, wszedł...rucham bioder nadajesz rytm całemu pięknu...chwytasz z podniecenia moją dłoń i zaczynasz wylizywać palec którym cię posuwałem w tyłek. Zaczynam Cię pieprzyć coraz mocniej, chwytasz swoje pośladki i rozszerzasz je jeszcze bardziej żebym kutas mógł wejść jak najgłębiej i dać Tobie maksymalną rozkosz...rżnę cię tak jak tego chcesz mocno.

Gość gość
zakochana to głupia. pewnie brzydal jaki z nadwagą i cellulitem. i zakochana w tym jedynym , który chce to róhać. a głupia .. myśli , że on tam to będzie się onanizował by mu nadgarstki popękały , które do boboty mu potrzebne. oj głupia ty Studia.

Gość gość
Po to, że nas tym swoim "życiem" zamęczasz. Zrozumiałaś, czy na to też jesteś zbyt tępa?

Gość gość
Radzę uważać, nie widzieliście jak w obecności Studzi znikają posty? :classic_cool:

Gość gość
raczej jesteś zakompleksioną wciąż potrzsebującą potwierdzania swej atrakcyjności wyimaginowanej w twojej głowie to i będziesz się róhać z kim kto tego zechce

Gość gość
Ale po co by ktoś miał robić projekt? Ja myślę że to jest chory psychicznie człowiek

Gość gość
Studzia to Asiula Cebula aka Madame Ciapata, projekt tego dekla co pod Przema sie podszywa, Pijak22 czy jak mu tam. Chory człowiek, robi fotomonty ze swojego konta bankowego, że niby ma około bańki oszczędności, podszywając sie pod Pravika wymyśla najohydniejsze tematy ktore potem obciążaja Przema, oraz od paru lat udaj***abę na kilku projektach. Żałosny nolife bez życia.

Nie mam czasu na pogaduszki z tobą, robię manicure dla faceta który mnie kocha a ja jego więc się pierdol kasztanie

Gość gość
nie przeszkadzają Ci resztki kału na oblizywanym przez Ciebie penisie wyjętym po penetracji Twego o***tu?

wawcia powraca1111 We łbie to ty już masz dawno najebane zamiast rozumu masz piasek, jesteś za cienki pajacu

Gość gość
Tak, wywęszyły... Gość stojący za tymi projektami to chory nolife bez życia. Jak facet może udawać przez tyle lat babę?! Jakaś chora cwelopedosraka chyba z niego. Chyba że mu za to redakcja płaci, wtedy nie dziwiłoby to. Ludzie dla kasy są w stanie różne posrane rzeczy robić.

wawcia powraca1111 Coś czuje że jak to piszesz to sobie walisz konia tak cie to podnieca zboczeńcu mały:)

Gość gość
Wawcia Ty jesteś spoko ziom, nie gadaj z tym trans-gownem udającym studentkę. Niech ten cwelopedalski projekt spada, moze jak wiekszość tego pedala oleje to odechce mu sie pisać tutaj.

Gość gość
Kochasz go? Wczoraj pisałas że stał Ci się obojetny. Wiesz, ja Ci dobrze życzę, ale nie będziesz szczęśliwa póki nie zrobisz z sobą porządku. Codziennie zmieniasz zdanie, kochasz, nie kochasz, chcesz ciąży, chcesz się zabić.. Dlaczego nie popracujesz nad sobą? Tylko na dobre Ci to wyjdzie.

Gość gość
wawcia powraca1111 i gość dziś umówcie się na spotkanie to sobie zrobicie kupę na klate

Gość gość
niemożliwie was tu studzia przetyrała frajerzy :classic_cool:

Gość już sobie idę
ciekawe czy jesteś równie piękna jak mądra :classic_cool: