Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wojtek, Wojtek,

Polecane posty

Gość gość

Twój bardzo przystojny lekarz; 2013.03.06 [18:52] Szkoda ze moją śliczną serdeczną przyjaciółkę cud malina,uszczęsliwia starszy habilitowany ;P ja jak cień pomykam za nią z jęzorem na plecach usmiech.gif oczywiście oczko.gif pod jego nieobecność hee jako opiekun oczko.gif nie tylko do uzdrawiania sie nadaje Wpisałem sie tutaj z myślą o Tobie oczko.gif hę, dam o sobie znać poznym wieczorem G.i F ;D się wprosili i wypadało..rozumiesz usmiech.gif odpoczywaj po niewyspanej nocce smutas.gif eeehh ehh Ty słodziutka pijawko

Gość gość
Pprofesjonalista w każdym calu 2012.12.09 Może przeczytasz to TY.Wiesz co mnie najbardziej drażni w tym wszystkim? ale musisz sie postawić w mojej sytuacji bo inaczej Twoja wizja będzie błędna i będziesz mogła mieć do mnie pretensje ,a to nie o to chodzi.Nie będe pisał na świeżym moim watku który ukierunkowany był do Ciebie usmiech.gif boli mnie to kiedy pojawia sie On , i natychmiast gabinet jest nieczynny i znikacie , obiady , kolacje mam nadzieje ze nie śniadanka smutas.gif Niektórzy tacy jak ja dostają w głowę , za przeproszeniem oczko.gif niczym z CKM-u hee ale to prawda o czym piszę, mam nadzieje że przeczytasz to i będziesz miała mnie na uwadze smutas.gif " rozumiesz usmiech.gif Mam prośbe ,gorącą. Nie gniewaj sie za moje słowa , bo wyrażam je z głębi , tylko i wyłącznie Nie wiesz jak ,nie będe pisał bo mi wstyd ciepełko pozdrawiam

Gość gość
Nie kocham żadnego lekarza!!!!!!Ciebie kocham!.

Gość gość
Kiedy wroc****ekna Pani hm Dodaj do ulubionych przystojny doktor :=) 2012.08.26 czekam z niecierpliwoscia fiku mikuuu 2012.08.26 jestem usmiech.gif jam Ci 2012.08.26 ta wyżej to brzydula, ja jestem piękna pani przystojny doktor :=) 2012.08.26 kochanie wracaj i w wolnej chwili otworz fejsa usmiech.gif pozdrowienia dla szefa jezyk.gif piekna..... 2012.08.26 napisales cos do mnie? przystojny lekarz dla niej 2012.08.26 pisze ale nie do ciebie!Tylko do mojej pieknej pani ! przystojny doktor 2012.08.28 wrocilem juz usmiech.gif zerkam i czekam na Ciebie pozdrawiam i uwazaj na siebie Piękna ma wolne 2012.08.28 ale już nieługo bedzie nie przegap jak zerkasz A moze od jesieni powroci na dobre do spotkan usmiech.gif Zgłoś przystojny lekarz 2012.08.28 jakie wolne? ma wtedy kiedy tylko zechce i sie nie interesuj bo nie masz prawa.

Gość gość
myslałem o Tobie cały dzień ,ale jak Ci powiem to nawet tego nie usłyszysz Dodaj do ulubionych zakochany dr, 2012.07.15 i jak (szef?) ?nimam nadzieje że nic takiego nie zrobiłem oczko.gif Martwiłem się , fiku mikuuu 2012.07.15 nie martw się, u mnei wszystko dobrze usmiech.gif pomyślałabym tak: 2012.07.15 w kim sie kochasz doktorku w jakiejś pielęgniareczce?jezyk.gif zakochany dr 2012.07.15 stereotypami o pielęgniareczkach wypchajcie sobie portki, czy tylko pielęgniarki istnieją na tym świecie?Nie. hellohello0090 2012.07.15 a to Ty jesteś doktorem ?smiech.gif hellohello0090 2012.07.15 ach te Wasze zakochania usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif ciężko znosze te pielęgniarki 2012.07.15 usmiech.gif aaaa i to tutaj musisz oznajmiać, tak? Świetnie usmiech.gif Dlaczego nie powiesz mi wprost?oczko.gif ? co robiłam?Ty wiesz..stróżowałam oczko.gif i sama sie troche boję.. thtuj6tyhgrtyu 2012.07.15 ja tez za kims tęsknię....usmiech.gif fiku mikuuu 2012.07.15 to co słychać doktorku? oczko.gif zakochany dr, 2012.07.15 odkładałem , zawsze na pózniej usmiech.gif nie załamuj mnie to Ty zakocha? proszę odp. zakochany dr, 2012.07.15 za ikim tęsknisz? Mogę zadzwonić? dobrze jutro zakochany dr, 2012.07.15 za kazdym razem po Twoich odwiedzinach oczko.gif snułem intensywnie plany, co by było gdyby,, gdyby nie On ,,gdybym w czas,, nie wiem jak sobie poradzić z tym wszsytkim , to jest tak bardzo doskwierające że nikt nie jest mi w stanie pomóc, nikt. śpij spokojnie tytyv ryty 2012.07.15 ikt nie pomoze tylko osoba sama sobie moze pomoc zapomniec,nie spotykac sie ja tak robie i jest dobrze,bardzo dobrze,nie widuje aryithty 2012.07.15 po prostu nie myśl ,albo mniej mysl oczko.gif Zgłoś a czy ja jestem winna ;) 2012.07.15 oczko.gif albo zwolnij sie z pracy oczko.gif poszukamy nowego ;P idz spać a ja posiedze bo nie mogę zasnąćusmiech.gif dobranoc

Gość gość
Piękna w 2012r ,nie miała jeszcze internetu.

Gość gość
szef długo Ciebie ukrywał , miczał, duzo o Tobie gadały oczy zbielały jak Dodaj do ulubionych dr zakochany do szalenstwa 2012.07.16 Ciebie młoda zobaczyły heee usmiech.gif tak było?co?tak słyszałem , bo pociągnąłem za język usmiech.gif ale i tak tęskne za Tobą , co sie ze mna dzieje uu marchwiowa zbunia 2012.07.16 o co chodzi doktorku,coś enigmatyczne to? co napisałeś. Komu oczy zbielały? na czyj widok? no nie ładnie tak półsłó wkami dr zakochany do szalenstwa 2012.07.16 i tak za dużo napisałem eee chcesz powiedzieć 2012.07.16 że świętowaliście " obgadując" być może mnie? No to ładnie, a podobno to kobiety lubią plotki. Zawsze twierdzę, że nie ważne skąd się pochodzi ale jakim się jest człowiekiem. przestań już wymyślać 2012.07.16 nie śpisz tylko myślisz. Tomek z czego ty te bzdury bierzesz? jaki szef? co ty? patrzyłam na modrzewie jak byś chciał wiedzieć a nie na ordyna i co on ma wspólnego z nami? To że kłamca i manipulant jesteś to możesz sobie pogratulować. Kij ci o oko. Była szansa, może dalej jest pomimo wszystko dr zakochany do szalenstwa 2012.07.16 podszywanie , świadczy o tym jakim jesteś człowiekiem i ie próbuj złośliwości usmiech.gif dr zakochany do szalenstwa 2012.07.16 to mój temat a nie Tomka , żegnam chcesz powiedzieć 2012.07.16 złośliwości? ależ skąd! lubisz mówić sam do siebie? przestań już wymyślać 2012.07.16 oj jaki nie takt popełniłam, tak to temat pana dr n. med. przecieżżż a nie Tomka, w łóżku też miałabym zwracać się do ciecie dr? jednak dobrze się stało dr zakochany do szalenstwa 2012.07.16 usmiech.gif kobieto nie znam Ciebie i nie mam zamiaru poznać usmiech.gif żegnam mnbvcxfcgvbnm0 2012.07.16 a kysz do żony!!!!! chcesz powiedzieć? 2012.07.16 ja Ciebie też nie znam ale widzisz to są uroki forum. Skojarzenie jakiejś drobnostki i chęć napisania. Nie ważne, że nie ten czas i nie ta osoba. Ważne są tylko chwile. http://www.youtube.com/watch?v=jP2pmf3u87Y&fe ature=relmfu dr zakochany do szalenstwa 2012.07.16 dobranoc! chcesz powiedzieć? 2012.07.16 a wszystkiego co w tej piosence NIE LUBIĘ ani knajpy, ani papierosów, ani piwa, ani użytego tam słownictwa. Dobrej nocy dr zakochany do szalenstwa 2012.07.17 kobiety zazdrosne o szefa ,a panowie o Ciebie oczko.gif przeciez wiesz że nie daje rady i nie masz o co sie złościć za godz zadzw oczko.gif

Gość gość
Co to jest??.

Gość gość
gdzie te piękne dziewczyny 2012.10.02 Nasza pikna kobitka wyglądała jeszcze piękniej niz zazwyczaj , chociaz zawsze wygląda olśniewająco, nawet pacjenci pospadali z łożek yhm zastanawiam sie i jednocześnie obawiam czy może nie wyłonił sie jakiś mędrzec z horyzontu, nawet nie będe pytał , bo jestem pewien że nie. Cieszę sie z umowy dobrze że nie trafiłaś na pan kierownika ,ulżyło mi ;P

Gość gość
Pan szef ,kierownik ,detektyw "łodyga"?,no fakt te jego oczy -zupełnie jak Twoje i drwiący uśmieszek.

Gość gość
Dziekuje Ci za miłą pogawędkę ;) lekarz zakochany w Tobie 2012.10.25 jejjej juz nie mogłem sie Ciebie doczekać , kiedy znowu ujrzę i pogadamy usmiech.gif miłej spokojnej nocki usta.gif lekarz zakochany w Tobie jestem zaszczycony i uradowany jak zawsze po spotkaniu z Tobą najlepszav Twoja przyjaciółka 2012.10.25 jezyk.gif proszę bardzo miło mi to słyszeć.. najlepszav Twoja przyjaciółka 2012.10.25 usłyszeć dementii dobrej nocki pa najlepszav Twoja przyjaciółka 2012.10.25 oglądam film tvp 2 : ;P lekarz zakochany w Tobie 2012.10.25 Tak? Oglądasz film?W takim razie obejrzymy go razem tylko że w dwóch róznych miejscach , szkoda smutas.gif pozdrawiamv usmiech.gif

Gość gość
yujuj756u8i6t 2012.11.01 wiesz , nie mówiłam Ci rozmawiałam z naszym spec.K.T usmiech.gif nie wiem dlaczego ,ale sie zawstudził ,gorzej niz ja sama usmiech.gif ooo jakas inna madam 2012.11.01 tu jest przystojny lekarz dla Ciebie 2012.11.01 usmiech.gif az trudno mi uwierzyć,ale tak jak sugerowałem ,,,podrywa Cię kolejny smutas.gif no a co myslales 2012.11.01 jestes zakochany we mnie???? cooo to niemozliwe 2012.11.01 żebys był az tak zazdrosny udajesz prawda

Gość gość
Piekna Pani wokół Ciebie sami najlepsi specjaliści Dodaj do ulubionych przystojny lekarz dla Ciebie ! 2012.09.13 min ja i ten który jest gościem u Ciebie bądz grzeczna usmiech.gif pozdr do niedzieli Nie przystoi byc tak 2012.09.13 zazdrosnym usmiech.gif tamten od serduszko.gif tylko sluzbowo odwiedza usmiech.gif przystojny lekarz dla Ciebie ! 2012.09.13 zazdrość nie jest niczym złym ,drogi forumowiczu wręcz przeciwnie spaja o ile jest w granicach zdrowego rozsądku usmiech.gif dobranoc

Gość gość
Najwierniejsi są lekarze to ich kobiety nie opuszczają Dodaj do ulubionych moja pani swojego nie opuści? 2013.04.05 nie myśl sobie że odpuszczę będę sie starał nie będzie inaczej a tak wogóle o co chodzi ??? 2013.04.05 masz kochankę która ma meża lekarza?????? Zgłoś lekarz zakochany hntrgg 2013.04.05 to nie żona i jeszcze nie moja kochanka , lecz przyjaciólka

Gość gość
Och w kolejności odwrotnej może być.?

Gość gość
Żartuję,bo to nie są moje wpisy ,nie znam żadnego doktorka i nigdy nie pisałam pod tymi postami .Dopiero dziś zauważyłam kiedy mi to pokazałeś.Kafeterię odkryłam dopiero tydzień czy nawet niecały tydzień temu.Serio,!

Gość gość
przystojny bogaty ordynator, no tak ktora by nie chciala ; eehh jak ma dopiero marzenie 2012.11.17 takiego,a ktory by nie chcial takiej babki ,eeehh moge sobie tylko pavulon dozylnie zaaplikowac jak gbur i zadufany w 2012.11.17 Sobie to wątpliwe ze az takie branie kasa wszystkich przywar nie zakryje a ja powiem slowami 2012.11.17 milosc nie liczy, milosc nie karmi sie zlym na milosc nie ma wplywu itd brak jest stwhj 2012.11.17 a wy potraficie dopie**olic t a j e m n i c z a 2012.11.17 Ja też nie wiem. popatrz Spadają z obłoków małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju i zapomnij, że jesteś, kiedy mówisz, że kochasz You Never Listen At All 2012.11.17 Ja mam przyjaciela ktory jest przystojny, rodzice multi milionerzy, jezdzi porsche ma ciichy same ralpha, gucciego zegarki, wiele zainteresowan + est super z charakteru. I wiesz co? dostal w tym roku juz 2x koszausmiech.gif You Never Listen At All 2012.11.17 Problem polega na tym, ze on jest za malo chamskiusmiech.gif gdyby mial mniej kultury, bardziej szpanowal to byloby mu latwiejusmiech.gif Impossibbleeee 2012.11.17 @You Never Listen At All Niemozliwe ze dostaje kosza ktos taki