Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisbedzieseks

oceńcie przed seksem!!!

Polecane posty

z linku dopiero teraz sprawdziłem nie wchodzi ten filmik o ktory Mi chodziło zaraz sie poprawie

To jest właściwy link http://www.redtube.com/498701 Spojrz na fryzurkę masowanej kobiety. Jest kilka zasad jakich musisz przestrzegac jesli chcesz zeby Twoja fryzurka podobała sie facetowi 1. Bezwzglednie idealne wydepilowane od odbytu wejscie do pochwy 1cm powyzej łechtaczki najlepiej laserowo skóra ma byc tam jedwabista bez sladówom odrostów nawet na 1mm 2. Sama fryzurka nie za szerokoa moze byc w trojkacik lub prostokat o roznej szerokosci ale długosc wlosków nie wieksz niz 5 5 mm ale nie nie krotsza niz 3 mm bo wtedy kłuje 3. Okolice łona na około idealnie wydepilowane nie ogolone skóra ma byc jedwabista 4. Nogi z posladkami, całe ręce, pachy, jakikolwiek zarost na twarzy np wasik idealnie wydepilowane bo zepsuja cały efekt Depilacja najlepiej laserowa jesli mniej kasy woskowa. Golenie powoduje szybkie odrastanie a juz jednodniowy nawet zarost powoduje nieprzyjemne odczucia jakbys mial kontakt z zarostem faceta Taka depilacja ułatwia masaze erotyczne ktore pokazałem Ci na załaczonym filmiku. Naucz sie ich a Twoj bedzie mial kutdego jak kutasa twardego jak skała i bedzie w 7 niebie. Uwazajcie na zbyt uda ilosc alkoholu. Jak widzisz ze on sie nie kwapi do rzopoczecia sexu tlko pije po prostu podejdź do niego kleknij przed nim rozepnij mu spodnie i zacznij ssac jego kutasa napewno odtsawi alkohol. Masaze w wersji bezpłatnej sa dostepne na redtube.com wpisujesz w wyszukiwarke na stronie massagerooms i juz wyskakuja. Płatna wersja bogatsza na stronie massagerooms.com

Gość gość
wilk, ty jednak jesteś niedorozwinięty :D

Gość gość
Ale się czepiają kobiety ważne byś się podobała twojemu kogutowi.

Gość dzisbedzieseks
wilk1946 ja ci bardzo dziekuje za wszystkie fachowe rady! :) Zrobie tak jak napisałes.

Gość gość
"dzisbedzieseks dziś o ktoś odkopał mój temat usmiech.gif zostawiłam fryzure taka jaka była ale z seksu nici bo za dużo było alkoholu i wstyd przyznać ale on miał flaka. Zmył się do domu taksówką a był bardzo pijany ja już byłam bez majtek i on też ale trudno powiedziec by coś u mnie widział badz zapamiętał, chyba uwagi nie zwrócił bo się schlał. Widzimy sie jutro dopiero. " To wy na randkach pijecie?!!! masakra... ja nigdy przy kobiecie się nie upijam a tym bardziej na randkach, to ładną musieliście mieć lutę że miał flaka dobrze że do niczego nie doszło bo pewnie by się zlał w Ciebie bez gumy...

Gość gość
Wilku j****y gmc koko bsg kiedy odzyskam kase ktore zona wydała na czat 7218

Zapraszam kiedys na temat który prowadze "Bacówka Noc Kupały" tam mozna pogadac o wszystkim nawet najintymniejszych rzeczach i nie trzeba sie ograniczac z długoscia wpisów. Naucz sie tych masazy zrob z fryzurka i reszta owłosienia na ciele tak jak mowie, zadbaj zebys miala wysportowana sylwetke a nie opedzisz sie od napalonych na Ciebie facetów:-)

Gość Chris83
Mnie się bardzo podoba Twoja cipka. Masturbowałem patrząc na jej zdjęcie (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko). Musiałem się pieścic tylko 2 minuty do orgazmu (a nie byłem wyposzczony) wiec naprawdę mnie bardzo podniecała. Bardzo podoba mi się w Twojej fryzurce to, że zaczyna się ona dopiero około centymetra nad cipką co bardzo umila lizane i super wygląda. Jednak popieram zdanie przedmówców. Bardziej wygolona wyglądałaby według mnie lepiej. Mnie najbardziej podobają się całkiem wygolone ale cienki paseczek (szerokości od 5 do 15 milimetrów) oraz włoski długości od 2 do 5 milimetrów, podoba mi się tylko nieznacznie mniej. Radziłbym Ci też dokładniej ogolic wargi sromowe i okolice, zwłaszcza w pobliżu lechtaczki bo tam trochę isch zostalo a tam Cie bedzie przede wszystkim lizal Twoj facet. Przynajmniej ja bym się jej nie oparł i zrobił Ci niesamowitą minetke :-) Prosze wklej jakies nowe zdjęcie.

Gość dzisbedzieseks
Tu jest moje zdjęcie "od tyłu"http://images37.fotosik.pl/251/fc96ad8c57b26a3cgen.jpg zostawiłam taka cipkę jak była :) Seks wczoraj się odbył, było bardzo fajnie wziął mnie "normalnie" i na pieska. Spuścił się na tyłek. Niestety nie doszłam bo trwało to około 7 minut. Pieścił mnie przed seksem ale nie zrobił mi minety. Czy powodem tegomogło być pozostawione owłosienie?? Dodam ze ja loda mu robiłam ale bez połyku bez orgazmu tak na początku tylko wziełam go do ust zeby mu stanął bo ręką mi nie szło i był sflaczały początkowo a w buzi stanął. wilk1946 wczoraj co ty gadasz chłopie? nie zadbam o wysportowaną sylwetkę bo mam nadwagę oraz rozstępy na brzuchu i udach

Gość gość
Ale czerwona bleee

Gość gość
Dla mnie bomba.

Gość dzisbedzieseks
nie jest az tak czerwona tylko takie mam kolory w aparacie

Gość Chris83
Myślę, że Twoje owlosienie moglo byc powodem ze nie zrobil Ci minetki. Oczywiście bylas tam czysta? Ogolona całkiem muszelka kub z tylko cieniutkim paseczkiem i krociutkimi wloskami powinna pomoc. Super masz cipke. Zamiesc jeszcze jakieś zdjecie. prosze

Gość Końpolski
Minety nie zrobił bo może nie chciał, może nie lubi albo kto wie z jakiego powodu nie zeobił. Następnym razem po prostu powiedz mu że chcesz minetkę. Ja uwielbiam moja zone wylizywać i czuć jej soki. To był wasz pierwszy raz więc dopiero się poznajecie, daj mu trochę czasu i powoli staraj się sugerować co ty chcesz.

Gość gość
skroc koniecznie te wlosy bo wygladaja jak kudly. I ogol sie porzadnie bo tam na reszcie jakies wloski byly.

Gość gość
Rodziłaś? Stawiam, że tak. Dla mnie myszka ok, jestem kobietą

Gość Końpolski
Na twoim miejscu jeszcze dogoliłbym te niwygolone do końca włosy bo moga kłuć

Gość gość
Agnieszka to ty?

do dzisbedzieseks O ile na rozstepy nie masz włplywu to na nadwage i wysportowana sylwetke tak. Wiec przestan sie nad Soba rzoczulac i wez sie za siebie do roboty. Pamietaj ze kade 10% masy ciała nadwagi obniza Twoja atrkcyjnosc seksualna w oczach mezczyzny Czyli zakładajac ze Twoj idealna waga to np 60 Kg to wazac 66 kg masz 90% swojej maksymalnej atrakcyjnosci, przy 72 kg 80 %, przy 78 kg 70% i tak dalej az dochodzimy do 120 kg gdzie masz zero. I to razumiane tak ze facet ma ochote na sex ale twoja otyłosc jest dla niego tak odpychajaca ze bez wyobrazania sobie innej kobiety pod zamknietymi oczami zeby nie patrzec na Ciebie nie jest wstanie odbyc z Toba stosunku. Takie sa wyniki badan naukowych nad zaleznoscia pomiedzy nadwaga i otyloscia a poziomem atrakcyjnosci seksualnej. I nie pisze tego zeby sprawic Ci przykrosc ale zebys zrozumial ze moesz byc o wiele atrakcyjniejsza seksualnie bo fryzurka jest tylko dopełnieniem calosci atrakcyjnosci a nie jej podstawa. Troche sie na tym znam. jak chcez napisz na maila to wyjasnie zeby nie krepowac cie pub;icznym omawianiem takich delikatnych kwestii e-mail:wilk.bacowka@gmail.com