Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjaja

28 lat i nadal wolna

Polecane posty

Gość jjaja

hej, mam 28 lat i nadal wolna.wszyscy wokol powtarzajaa mi , ze musze wychodzic a ja jestem juz znudzona chodzeniem na dyskoteki. jest mi juz po prostu tam zle. nie umiem sie juz bawic. najgorsze jest to ,ze denerwuje mnie przebywanie w gronie nawet jednej kolezanki. najlepiej czuje sie sama. wiem, ze to jest zle, ze sie zamykam... ale z drugiej strony nie chce robic czegos wbrew sobie. mysicie, ze to samo przejdzie?

Gość gość
kolejne lato mija, a ja wciąż niczyja

Gość gość
Mam to samo....dyskoteki w wieku 27 lat-chyba jestem na to za stara...

Gość gość
Szczerze w takim wieku szanse poznania kogos na stale granicza z cudem. Nawet jesli jestes otwarta na ludzi. Ja narzeczonego poznalam w internecie. Dla jednych desparacja dla mnie jak sie okazuje sposob na znalezienie drugiej polowki. Tez mialam 28 lat ;-)

Gość jjaja
od kolejnych facetow raniutko potajemnie okrakiem z bolem wybiegam slyszac :wolna jesteś! zjeżdżaj

Gość jjaja
wiem, ze trudno jest znalezc kogos w tym wieku... najgorzej martwi mnie to ze lubie przebywac juz sama

Gość gość
Tez tak mialam. Ale ja nigdy nie chcialam i nie wyobrazalam sobie byc sama :-)

Gość jjaja
ale ja tez bym chciala miec kogos miec rodzine ale mam wrazenie ze juz stracilam nadzieje

Gość jjaja
chyba jestem bezpłodna łykam i łykam i nic... nawet urojonej ciąży u mnie nie ma

Gość gość
weźcie nie straszcie, bo mam 24 lata i się zaczynam obawiam jak to czytam...

Gość gość
Ja na spotkanie z moim przyszlym mezem szlam w przeswiadczeniu, ze pewnie sobiebpo raz kolejny udowodnie, ze moim przeznaczeniem jest samotnosc ;-)

Gość gość
Ja bym chętnie poznał fajną 30tkę. Nie rozumiem kompletnie skąd te ataki kobiety 30tkowe. 24 lata? To jeszcze nastolatka

Gość jjaja
wiem, ze nie potrzebnie sie zaszywam w domu:( ale juz nie umiem inaczej. co ja mam zrobic zeby to minelo?

Gość gość
Musisz się przemóc, żeby coś wywalczyć trzeba walczyć.

Gość gość
ja bym nawet chciala faceta, ale szanse znalezienia kogos, kto jest podobny do mnie granicza z cudem, przynajmniej tu gdzie mieszkam. Chcialabym faceta otwartego na swiat, lubiacego podrozowac, niezaleznego, chodzacego wlasnymi sciezkami i nie przejmuajcego sie zdaniem innych, takiego, ktory nie chce dzieci ani malzenstwa i nie jest przy tym typem na jedna noc. Ja jestem taka i kogos takiego bym chciala, ale wielu facetow nie ma takich cech - jak juz inteligetny to ma jakies sredniowieczne poglady albo gdy jest bardziej wyluzowany i otwarty na odmiennosc to lubi lazic po klubach i bzykac panienki. Poddalam sie juz :D

Gość wolny26bo
ma 26 lat i tez sie zastanawiam gdzie poznac jakas dziewczynę na dyskotekach to są głownie małolaty 17-19 lat

Gość gość
"Chcialabym faceta otwartego na swiat, lubiacego podrozowac, niezaleznego, chodzacego wlasnymi sciezkami i nie przejmuajcego sie zdaniem innych" Czyli bogaty, bo tylko taki może sobie pozwolić na podróże. Przy etacie za pare groszy to niemożliwe przecież. Własne ścieżki i nie przejmujący się zdaniem innych.. hm, to pierwsze ok, drugie trochę prymitywne. Ale powodzenia : )

Gość gość
bogaty facet nie zwróci uwagi na przeciętne maszkary w wieku już podeszłym ok. 30tki. on podrywa 20tki. młode atrakcyjne bo na taki towar go stać. a wy zostaniecie same bo wciąż niereformowalne nie dociera do was ze ani atrakcyjne ani młode. i czas już zminimalizować swe wymagania.

Gość gość
Własne ścieżki i nie przejmujący się zdaniem innych.. hm, to pierwsze ok, drugie trochę prymitywne. nie mam na mysli tepego buca krytykujacego wszystko bo i tak i odmiennego tylko po to, zeby byc cool, tylko kogos, kto nie jest konformista, nie boi sie byc soba, nie mysli wiecznie "co powie wujek ciocia babcia dziadek kolega", nie zalezy mu na poklasku otoczenia, nie jest cichociemnym dupolizem

Gość gość
Szukaj czegos co da Ci kopa do dzialania. Ja zaczelam cwiczyc w domu, do tego po czasie dolozylam bieganie. Mialam cale mnostwo energii :-)

Gość jjaja
nie będzie się przejmował opinią otoczenia na temat mojej osoby. bo w okolicy już wiele osób wie , że byłam prostytutką

Gość jjaja
podszywacza latwo poznac wiec daruj sobie te zabawe autorke jest latwo poznac po pierwszej wypowiedzi

Gość jjaja
no i temat sie skonczyl a moj problem zostal ehhh

Gość gość
a jesteś jeszcze dziewicą?

Gość gość
Mało kto jest w stanie spełnić Twoje wymagania, więc temat poszedł w odstawke.

Gość gość
ja się zaszywam a i tak nie mam spokoju,tajemnica jest w przyciąganiu i odpychaniu,czyli w tym czym emanujesz,desperacja to mogiła zmień to,i jestem starsza więc nie panikuj

Gość jjaja
no wlasnie nie wiem jak to zmienic

Gość gość
ale masz wianek czy już nie?

Gość gość
może masz za duże wymagania? a może po prostu szukasz miłości od pierwszego wejrzenia? autorko a może założyłabyś sobie konto na jakimś portalu randkowym, i tam po prostu napisała coś o sobie np. ze jesteś domatorką, lubisz takie a takie filmy, nie znam się na tym bo nigdy nie miałam takiego konta ale wiem że dużo ludzi w taki sposób odnalazło swojego partnera, np. mój chrzestny był sam całe życie w wieku 43 lat dzięki internetowi znalazł fajną kobietkę, są razem 7 lat, i są szczęśliwi :) powodzenia i nie załamuj się. Mój brat i siostra brali śluby w wieku 30 lat więc spokojnie jeszcze masz sporo czasu :)