Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest na tym forum ktoś kto choruje na depresje, nerwice lub fobię społeczną?

Polecane posty

Gość gość

Lub na wszystkie te schorzenia jednoczesnie ? Jakie leki bierzecie/braliscie ? Co wam pomogło ?

Gość Kamienicznik
Nerwica.Bralam venlectine i seronil plus terapia.teraz jest nawet ok ;):)

Gość gość
ja mam nerwicę i dystymię, ale nie biorę leków, bo ryją puchę. Sama jakoś staram sobie radzić.

Gość gość
Ja mam depresje, meczylam sie przez pol roku, myslalam, ze sama sobie poradze, ale nie poradzilam..bylam juz taka zdesperowana, ze potrafilam sama pojsc do szpitala psychiatrycznego..dostalam leki, chodze na psychoterapie i jest ok, a wszystko to przez chlopaka..

Stwierdzono u mnie depresję dwubiegunową. Miałam już trochę leków. Obecnie biorę Prozac. Chodziłam na terapię, dopóki nie wpadłam w niezdrową relację z prowadzącym. Raz jest lepiej, raz jest gorzej, ale to akurat jest normalne przy tym rodzaju depresji.

Gość gość
Ja mam nerwice lękową tzn, czesto czuje niepokój itp biorę leki jest poprawa a ty jak masz ?

Gość gość
Mialam depresje, meczylam sie ponad rok, terapia pomogla.

Gość gość
Mam nerwicę, depresję, bezsenność. Biorę trittico, chlorprothen i escitil. Niby jest dobrze, ale te dolegliwości zawsze bedą lizać Ci pięty - taki stały towarzysz

Gość gość
Wiem, że to głupie, ale od kąd mnie zostawiła moja kochana... Chodzę na terapię od roku i biorę leki. Nie wiem jak mogę wyrazić ten ból, Oszukała mnie, a ja dałem wszystko z siebie, to bez sensu czesc wiecie co to znaczy zakochać się ? To są wizyty u psychologa i nic z tym zrobić nie można, kupę forsy i nic. Tylko mam koleżankę z terapii. Rok czasu wyjęty z życiorysu masakra. Tak to jest uwierzyć w słowa :(

Gość smutna159
Ja mam silne zaburzenia nerwicowe. Biore clonozepam i propranolol.

Gość smutna159
Gość. ..nie martw się. Ja przylapalam mojego partnera z moja najlepszą przyjaciólka w łóżku.Akurat bybył między jej nogami. Mówisz że slowa bolą? ! Ten widok mnie prześladuje. Teraz mają dziecko i nie wyglądają na szczęśliwych. Mijam ich każdego dnia....

Gość gość
gdybys nie wlazla podczas ich kopulacji nie doszloby do wytrysku w p*****e:D

Gość gość
Ja choruję na schizofrenię, biorę solian, czuję się dobrze

Gość gość
jak sie objawia Twoja schizofrenia?

Gość gość
Jak biorę leki to schizofrenia się praktycznie nie objawia, mam tylko pewne kłopoty z pamięcią, ostatnio jak odstawiłem leki to zaczęły pojawiać się lęki a jak miałem psychozę i leków jeszcze nie brałem to słyszałem i widziałem różne rzeczy, głosy mnie namawiały do różnych rzeczy, długo by pisać ale teraz jest dobrze

Gość Looooser
Wszyscy

Gość gość
Ja mialam/mam depresje i fobie spoleczna. Bralam przez trzy lata parogen i mi pomógł.

Gość samotne_drzewo
Ja też mam zaburzenia nerwicowe, ale po co o tym pisać? :o

Gość gość
Napisz, ja mam straszne problemy po rozstaniu z kobietą. Wiem to głupie. Ale moje życie się całkowicie rozpadło. Jestem wrakiem człowieka już sam. Mam obsesyjnie myśli jest bardzo źle :( moja praca i wszystko się sypie. Nie jestem w stanie nic zrobić, boję się wykonać jakiejś prostej czynności. Wszystko odkładam na później. Nawet do lekarza nie pójdę. Nie mam z nikąd pomocy. Chyba wszystko stracę :( a jak byłem młody i tego epizodu nie było to bardzo dobrze w życiu się ustawiłem. Ale tego trzeba pilnować. A ja nie śpię po nocach, udaję że nie mam czasu. Tragedia już tonę we wszystkim. Nie wiem jak to wytłumaczyć, życie stało się bez sensu, po co żyć :( mam już realne straszne problemy przez to :(

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
ja tez mam depresje

Gość gość
Do wszystkich w depresji - ta choroba bierze sie z nierownowagi w organizmie. Poczytajcie troche na ten temat a bedzie wam duzo latwiej zrozumiec I pomoc sobie.

Gość gość
Nie mam po co żyć :(

Gość gość
To wszystko przez to że się beznadziejnie zakochałem. Nie umiem sobie z tym poradzić :(

Gość gość
Kiedyś śmiałem się z tych co nie potrafią sobie poradzić teraz sam jestem na ich miejscu, chyba się zabiję to wszystko już jest przesądzone, a ja tylko trwam.

Gość gość
ja tez sie zakochalam

Gość gość
Walcie się S*******e ;)