Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zakochana w facecie z osiedla

zakochałam się w sąsiedzie mam motyle w brzuchu!

Polecane posty

Gość zakochana w facecie z osiedla

pierwszy raz ujrzałam go w lipcu,zaparkował samochód i chyba wypakowywał jakieś zakupy, ja szłam z psem, w letnim stroju, szorty, japonki, kolorowy t-shirt, on bardzo elegancki, jak z biura, spodnie, koszula, był bardzo wysoki, chyba przystojny, czym przykuł moją uwagę? tym,że się mi bardzo przyglądał albo mojemu psu (dość oryginalny) , potem przechodziłam koło jego auta, zobaczyłam tablicę rej. nie jest z mojego miasta, ale jest chyba zawsze, raz widziałam koło jego auta, drugie o takiej samej tablicy, bałam się,że może to jego kobieta :( ale spojrzałam i widziałam jak odprowadza starsze małżeństwo :) może to jego rodzice :) wczoraj szłam z psem na spacer i nagle patrzę na ulicę, ta tablica... tak to auto, ten facet i wyobraźcie się co się wydarzyło! on nagle jakby zwolnił i wyjrzał za okno :D obejrzał się za mną :D chyba się skapnął,że to ja, nie wiem czemu mi się tak przygląda, ale jest to bardzo fajne, czuję że wzbudziłam jego zainteresowanie (albo mój pies :( ) naprawdę się zakochałam, tylko jak tu nawiązać romans? mieszkamy na tym samym osiedlu i nic poza tym nas nie łączy :( a dzisiaj mi się śniło,że on ma psa, ale tak naprawdę to wcale nie ma

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować